Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Hallottál már a lila szemekről (Alexandria Genesis)? Elizabeth Taylornak megvan!

Hallottál már a lila szemekről (Alexandria Genesis)? Elizabeth Taylornak megvan!

Sok évtizeden keresztül az a vita, hogy vannak -e olyan emberek, akiknek vannak -e emberek Alexandria Genesis -jével, heves beszélgetés volt. Senki sem tudja, hogy létezik -e Alexandria Genesis -jével rendelkező emberek! Néhányan városi legendának hívják, valamint a lélegzetükkel kapcsolatos fogadalmat, hogy láttak valakit, vagy ismertek valakit Alexandria Genesis -jével. Még a tudományos szomszédság is tudatában van Alexandria generációjának, azonban nincs bizonyítékuk arról, hogy léteznek -e lila szemű emberek. Ez az oka annak, hogy sok spekuláció van Alexandria generációjáról, valamint sokan szeretnének tudni, hogy ez tény vagy fikció.
Mi az Alexandria Genesis?
Alexandria generációja, amelyet lila szemnek vagy lila szemnek is neveznek, egy jól ismert genetikai mutáció, amint azt az orvosi szakértők mondták. Az egyén természetes kék vagy szürke szemmel született, de az idő múlásával lila. Amikor az egyén pubertást ér el, az Alexandria Genesis leginkább sztrájkol. Ez a színt mélyebb királyi árnyalatú-bluish tónusokra vagy Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez sötétebbre változtatja, mint amilyen volt. Ugyanakkor, mivel a szín sötétebbé válik, ez nem jelzi, hogy a szem orbitális funkciói befolyásolják vagy károsodnak az idő múlásával.

A tudósok azonban azt mondják, hogy a férfiak, valamint az Alexandria Genesis -ben szenvedő nőknek a pubertás és a felnőttkorban a következők hiányoznak:
Szeméremszőrnövekedés
Testszőrnövekedés
Arcszőr növekedése
Anális hajnövekedés
Szemöldök hajnövekedés
Egyes esetek azt mutatták, hogy az Alexandria Genesis -ben szenvedő nők nem menstruálnak, mint általában más színes szemű nők.

Más orvosi kutatásokban megállapítást nyert, hogy különféle tünetek vannak, amelyek például az Alexandria Genesis-White Sápadt csillogó bőréhez kapcsolódnak. Az ilyen bőrtípusok hajlamosak a nehéz napégésre, a napkárosodásra és a barnulásra is. Alexandria generációját elsősorban a nőkben találják meg, figyelembe véve, hogy a nők körében a mutációt sokkal többet jelentették, mint a férfiak.
Igaz, vagy sem; Néhányan úgy vélik, hogy az Alexandria Genesis -jével rendelkező emberek a 100. születésnapjukon túl élhetnek. Úgy tűnik, hogy az ilyen emberek elöregedése körülbelül 50 éves korukban áll le. Az Alexandria Genesis -ben szenvedő emberek nem hajlamosak a súlyra, valamint az elhízásra, függetlenül attól, hogy mennyi napi kalóriát fogyasztanak. Sőt, immunrendszerük erős, ami azt jelzi, hogy aligha betegek. A kaukázusiakat elsősorban Alexandria kialakulása érinti, azonban a fajok közötti házasságok az egész világon; Lehet, hogy bármely személy lehet a bolygón, figyelembe véve, hogy több gént osztanak el.

Ez hosszú ideig volt bevezetés Alexandria Genesis -ről, most nézzük meg az Alexandria Genesis eredetét és történetét, ugye?
Alexandria Genesis eredete
Az Alexandria Genesisről szóló beszélgetés gyökerei 1000 évvel ezelőtt nyúlnak vissza Egyiptom -völgyben. Azt mondják, hogy ez egy misztikus fény volt, amelyet az égen villogtak, amely vonzza a helyieket, hogy jöjjenek, és figyeljék. Aki személyesen szemtanúja volt a fénynek, a bőrük sápadt hangsá, valamint a szemének lilavá vált- ezért az Alexandria név- egy egyiptomi város. A mitológia szerint az Alexandria Genesis -ben szenvedő emberek „szellemi emberek”, valamint az előfordulás után északra költöztek, és végül mások is nem tudták azonosítani.

1329 körül Angliában megfigyelték Alexandria Genesis első rögzített helyzetét. Akkor volt, amikor egy Alexandria névvel rendelkező újszülött lila szeme volt az ő specialitása. Alexandria folytatta a 100 évet, azt mondja, hogy a rekordok, valamint nyilvánvalóan ugyanolyan színű szemű gyerekei is voltak. Csak az 1960 -as évek végén, amikor a világ rájött, hogy mi volt az igazi általános változat, amely Alexandria Genesis eseményét okozta.
[Olvassa el még: Hihetetlen mogyoró szemek tények]

Kételkedik Alexandria generációjával kapcsolatban
A történelem sokat mesélt el nekünk Alexandria Genesis -ről, bár sok biztosítás azt állítja, hogy ez rendellenesség és semmi más; Egyébként nem lenne lila szeme. Az egyik felhívott hollywoodi csillag az arany napokban- a lenyűgöző Elizabeth Taylor népszerű volt Alexandria Genesis-jének. Azonban sok kritikus általában elkerüli az ilyen fogalmakat, és azt is mondta, hogy a Celeb szeme nem az Alexandria Genesis miatt volt, ám a fény színének színe valóban úgy nézett ki, hogy a szeme valóban sötét árnyalatú Violet volt!
Lila szemű emberek
Egyes tudósok biztosítási azt állítják, hogy az ilyen állapotú embereknek a legrövidebb élettartamúak vannak, és mások is a leghosszabbak. Egyesek szerint Alexandria Genesis egy adott versenyhez tartozik; Leginkább Egyiptomból, valamint a környező régiókból, valamint mások szerint az ellenkezője. Ezért az Alexandria Genesis számának lehetséges tényleges árajánlata vagy száma még nem zárják ki. A tudományos bizonyítékok is azt mondják, hogy a gén variációs lehetőségei lehetnek az oka annak, hogy Alexandria generációja megtörténik. Ez azóta, hogy Alexandria generációja lila szemű emberekkel rendelkezikA nagyon halvány-albino-szerű bőr, amely orvosi szempontból és bőrbölcs szempontból is genetikai mutáció.

A test nem termel toxinokat, amelyeket a testben tartanak, valamint tárolják; Ugyanezek fejlődése az ember halálát okozná.
Lehetetlen, hogy a sápadt bőr ne kerüljön a káros UVA, valamint a Nap UVB sugarai alá. A melanin hiányzik, és ezért a bőrt nem védik, hanem nem sötétedni, amikor a napsugarak eltalálták.
Azt mondják, hogy az Alexandria Genesis-jével a 100 éves korban élnek, valamint sokan 150 évesnél idősebbek- eddig az egyetlen helyzetben van valaki, aki 122 éves, valamint Alexandria generációjával rendelkezik.

A szemben a pigmentáció súlyos hiánya albinizmust okozhat, azonban Alexandria kialakulása a gének mutációjáról szól, mondják az orvosi szakértők. Az Alexandria Genesis -ben szenvedő embereket vizuálisan befolyásolják, amikor a Nap sugarai az írisz érzékenysége óta a szemükre ütköznek – mondják a szakértők. Igen, néhányuknak nem lenne haj a testén. Nemcsak az Alexandria generációja, ugyanakkor az androgén érzéketlenség Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez szindróma óta – főleg a nőkben. Beszélve arról, hogy a hajhiány a nőkben nem történik meg- olyan nők, akiket a tudományos nyilvántartások mutatnak, termékenyek- hiányoznak a méh. Ez az oka annak, hogy az Alexandria Genesis embereinek gondolatát vagy létezését a világ minden tájáról a tudományos közösségek sokan megsemmisítették.
A lila szemek mögött meghúzódó igazi ok
A lila szemek nemcsak az Alexandria Genesis miatt okozhatják, amelyről hosszabb ideig beszéltünk, ugyanakkor az albinizmus miatt is.
Igen, az Alexandria Genesis szintén okozható az albinizmusnak nevezett bőrbetegség miatt. Ez a betegség akkor fordul elő, amikor a bőr pigment melaninja nagyon alacsony mennyiségben vagy hiányzik. A tudomány tehát az albinizmust társította az Alexandria Genesissel. Ezenkívül azt is mondják, hogy ha még a kék szemű embereknek is van a szem sérülése a nap káros sugarai miatt, a szemek sötét árnyalatúak az idő múlásával.

Lehet -e egy embernek lila szeme?
Az Alexandria Genesis létezésének vitája soha nem ér véget. A lélegzetelállító lila szem szindróma vagy az Alexandria Genesis általában genetikai mutáció, amelyet korábban tárgyaltunk. valamint még sokkal inkább látható, amikor a csecsemők hat hónapos lesznek. Azokban az esetekben, amelyekről beszámoltak, az orvosok megfigyelték a színeket, amelyek puszta ezüstre, valamint a pubertás idején sötét lila -ra váltak. Ez azonban nem befolyásolná az egyén látását, amikor öregszik. Az orvosi szakértők szerint a jövőkép 20/20.

A világ hány százaléka van lila szeme?
Valójában nincs elegendő empirikus bizonyítékunk arról, hogy hányan Alexandria kialakulása szerte a világon. Az orvosi szakértők továbbra is vitatkoznak, ha Alexandria generációja tény vagy tévedés!
Születhetnek -e az emberek lila szemmel?
Az egyén természetes kék vagy szürke szemmel született, azonban az idő múlásával a szemek lila módosítása. Amikor az egyén pubertást ér el, az Alexandria Genesis leginkább sztrájkol. Ez a színt mélyebb királyi árnyalatú-bluish tónusokra vagy sötétebbre változtatja, mint amilyen volt.
Híres hírességek lila szemmel
Miközben az Alexandria Genesisről vagy a lila szemekről beszélünk, megpróbáltuk keresni az azonos állapotú hírességeket; Az egyik név, amely sok vita és beszélgetés során szerepelt, a The Penteryear Golden Age Hollywood Diva, Elizabeth Taylor címe volt. Míg sok kritikus azt mondta, hogy lencséket viselt, közeli bizalmasai könyörgöttek, hogy nem értenek egyet. Ha alaposan megvizsgálja a hagyományos mozifilmeket, valamint a Kleopátrát, valamint a Virginia Wolf -tól rémült; A színésznőt mély lila-ibolya szemmel látták. Biztosan nem viselt kontaktlencséket; A kontaktlencsék az 1980 -as évek végén jöttek létre. Ezért a vita akkoriban a DIVA volt az egyetlen népszerű személyiség, aki Alexandria Genesissel rendelkezik.

Smink ötletek lila szemekhez
A Fashion Lady -nál nagyon szeretnénk, ha mindig lenyűgöző és gyönyörű is lenne. Ennélfogva, ha lila szeme van vagy lencséket visel abban az árnyalatban, akkor a szem sminkválasztásának megfelelőnek és lenyűgözőnek kell lennie. A szem sminkjét olyan ingyenes színekkel hangsúlyozhatja, amelyek a lila szemek kiemelkednének. Ha ismeri a hangját, valamint a szemének domináns színét, akkor tudni fogja, hogyan kell az ideális módon alkalmazni a sminkot. Ha az arany tükröződik a lila íriszében, mint néhány nő, akkor a legjobb lenne a barna vagy az arany szemhéjfesték a könnyű jegyzetekre. Ha a bőr alsó része kékes zöld, valamint a szeme lila, akkor könnyű lila szemhéjfestéket használhat. Tekintettel arra, hogy a lila szemek ritkák, a legjobb lenne ragaszkodni a szem sminkje nagyon világos színekhez, és nem túlzásba kerül.

Közös lila szembetegségek
A lila szemek nem különböznek a többi színes szemétől, azonban nagyon érzékenyek a Nap szélsőséges sugaraira, tekintve, hogy nem tudják kezelni az UV -sugarakat. Ha a megfelelő védelem sötét árnyalatok formájában nem viselkedik, ha gKihúzva, valószínű, hogy a szemek nem lennének képesek kezelni a tükröződést, valamint a világos fényeket. Lehet, hogy retinális leválás is lehet. Ennek oka az, hogy a melanin hiányzik, és nincs védelme az írisznek az UV -sugarak ellen. Mindig kapcsolatba kell lépnie a szemorvosukkal vagy az optometristával, mivel csak ő tudja megmondani a legjobban a körülményeket, és mit kell tennie annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lila szemed egészségesek -e.
Ha az albinizmus és a lila szem is együtt van, ez azt jelzi, hogy a szem, a haj és a bőr pigmentje majdnem nulla. Ez az oka annak, hogy a nap fénye a szem hátuljáig ugrál, és halkan tükröződik, mint a szem más színekben. A fény tükrözi, mivel a retina mögött nagyon alacsony az erek. Így bizonyos esetekben vöröses lila vagy kékes lila lilavá teheti a szemeket; Annak hibáztatása, hogy a melanin hiánya, és amint már említettük, a fény lepattanása, amikor az írisz eltalálja. Ez az oka annak, hogy amikor bárkit fényképezünk, látjuk, hogy a vörös szemek egyértelműen leírják, figyelembe véve, hogy a fénynek nincs kilépési útja.

Mi a tudomány a szem színének változásai mögött?
A legtöbb csodálatos tónusú, zöld, mogyoró vagy kék szemű ember arról számolt be, hogy a szem színei idővel módosítanak. Néhány oka annak, hogy ez történik:
Világítás
A ruhákat, amelyeket viselnek
Az a fajta smink
A hangulatuk is

A zöld, valamint a kék szemek olyan színek, amelyek a minőségből, valamint a kapott fény mennyiségéből származnak, valamint nem a pigmentből. Lásd az előző cikkekben szereplő színkereket, ahol az elsődleges színekről beszéltünk. Ugyanígy a világítási körülmények is fantasztikus szerepet játszanak a szem minőségében, valamint annak színének módosításában. A szakértők szerint még a hangulatod is lehet oka annak, hogy a szem színe idővel megváltozik. Ne feledje azonban, hogy nem a melanin mennyisége változik, azonban a fény tükrözi, amikor a szem íriszébe ugrál, és szétszóródik.
[SC: MediaD]

A csecsemőknél a szemszín életének első éveiben nem állandó. Még az a mítosz is, hogy a mézet a szemébe helyezi a OGC Nice Mez szem színének módosítására. A méz felgyulladhatja a szaruhártyát, ami káros, és ezért van egy pillanatnyi szem színváltozása. Az írisz a szem összetett zónája, valamint a szemszínváltozások akkor fordulnak elő, amikor drasztikus túlórázási változások vannak a pigmentációban, a textúra, a rostos szövet, valamint az erek zónáján belüli erek, valamint a stroma is, valamint a stroma is. –
Például a heterochromia akkor fordul elő, amikor egy egyénnek két különböző szemszíne van, az egyik szemétől a másikig különbözik ugyanazon párnál. Ennek oka a melanin egyenetlen eloszlása. Reméljük, hogy mára alapos információkat talált az Alexandria Genesisről. A lila szemek ritkábbak a ritkán, ahogyan rámutattunk és tájékozottak. Amellett, hogy lila szemű emberek léteznek -e vagy sem, vitatható. Ha azonban úgy dönt, hogy lila szem lencsékkel sminkt visel, akkor néhány ötletet adtunk neked. Írj be a gondolataival.
Képek forrás: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *