Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized A szublimációs kapucnis testreszabása, különösen a férfi ügyfél preferenciáinak kielégítése érdekében

A szublimációs kapucnis testreszabása, különösen a férfi ügyfél preferenciáinak kielégítése érdekében

A szublimációs kapucnis személyre szabása, különös tekintettel a férfi ügyfél preferenciáinak kielégítésére
2018.05.12, kiadta az Alanic Global
A dzsekik, valamint a kapucnis pulóverek az egyik legstílusosabb ruházati cikk; Azonban még stílusosabbá teszik őket a személyre szabási választás, amelyet a legfelső és a megbízható szublimációs ruházati gyártók kínálnak. Ez azt jelenti, hogy a kis vállalkozásoknak szabadon személyre szabhatják a szublimációs dzsekik nagykereskedelmét, az övék és az ügyfelek igényeinek megfelelően.

A testreszabás segíti a konkrét ügyfélkör gyorsabb és kényelmesebb megcélzását. Ezt később jelentős árréssel felgyorsítja az eladás.
A srác ügyfelek túlsúlya
Anélkül, hogy szexista lenne, nem az a trükk, hogy a srác inkább kapjon kapucnis pulóvereket, mint a nőket. Tehát a kisvállalkozásoknak leginkább személyre kell szabniuk az ömlesztett ömlesztett ömlesztett anyagot, figyelembe véve a férfiak igényeit, igényeit és kedvelését. Például, mint például a világos színű kapucnis vagy dzsekik, a férfi ügyfelek körében nem fog jól menni; inkább a sötétebb árnyalatokat részesítik előnyben. Ugyancsak, mint a világos színek, a különböző stílusok vagy a felesleges minták nem jelentenek kiemelkedő lehetőség a férfiak kapucnis pulóverei számára.

A srác ügyfelei számára három kockázatmentes zóna van a kapucnis pulóverek testreszabási osztályában, valamint a szublimációs dzseki nagykereskedelemben, amelyek rendkívül biztonságosak
Sport;
Filmek;
Videójátékok;

Sport
A dzsekik és a kapucnis pulóverek kiemelkedő sportaival kapcsolatos lenyomatok vagy grafika rendkívül kockázatmentes és kiemelkedő választás. A srác szereti megmutatni a gyökérzetet bármilyen sportnak vagy csapatnak; Amellett, hogy olyan sportok, mint a kosárlabda, a labdarúgás, valamint a foci prevalenciájuk, valamint az évszakok körüli tendencia. Az egyes csapatok vagy játékosok neve jól fog menni; Ugyancsak az állami golyók grafikája egy újabb nagyszerű választás.

Filmek
A dzsekikkel kapcsolatos filmekkel kapcsolatos filmek még egy kiváló választás. A szuperhősöket, valamint az akciófilmeket a Guy imádja szerte a világon; Mint az X-Men, valamint a gyors, valamint a Furious sorozat, a Superman, a Batman, a Star Wars, valamint a Harry Potter is kiválóan ment a szublimációs pólókkal. Tehát nincs ok azt hinni, hogy nem lesznek jól a szublimációs kapucnis pulóverek, valamint a dzsekik.
Játékok
A férfiak kedvencei, amelyek vizuálisan gazdagok, akciódús videojátékok. A telefonhívás a Duty Series-hez hasonlóan, míg manapság az új „lovagi-középkori hadviselés” mindenki gondolata. Tehát a kiemelkedő videojátékok, a karakterek vagy bármilyen típusú kiegészítő grafikája teljesen kapucnis pulóvereket és nagykereskedelmet kínálna.

A fent említett három „biztonságos zóna” lenyomó lehetőségek száma meglehetősen megszámolhatatlanul. Csak annyit kell tennie, hogy csak a megfelelő szublimált ruhadarabok nagykereskedőjével kapcsolódjon, akik a legelső személyre szabási lehetőségeket kínálják.

Címkék:
szublimált ruházati nagykereskedő
szublimált kapucnis gyártó
szublimációs ruházati gyártók
szublimációs dzsekik nagykereskedelem

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *