Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing A véletlenszerűen még mindig egyfajta vásárlás

A véletlenszerűen még mindig egyfajta vásárlás

próbáltam egy kísérletet a múlt héten, és úgy tűnt, mint ez:

Van egy nagy dolog (és sokat jelezek, ahogy felfedezem a döbbenetemet, ahogy felkészülök a házamra) a ruhás ruhájába, hogy nem viselek – nem, mivel nem tetszik, de óta “T pontosan válasszon valami mást a szekrényemben. Tehát a múlt héten megvettem egy pillantást néhány előnyben részesített dolgokra, amelyeket nem viselek annyira, és azt hitték, hogy “Ó, hé, miért nem viselem ezeket a dolgokat egyszerre?” Szóval ez az, amit tettem. Nem olyan, mintha nem megy össze, akkor csak nem az a rögeszmés szín-illesztés szintje, amit általában törekszem. (Vagy talán nem megyek, mint én csak megtévesztettem magam? Azonban nem kedvesen jöttek az emberek, mint én az utcán, hogy elkapjam velem a nyomorúságomban, így jól érzem magam.)

Tehát ez volt: Peacock Land végső pulóver, narancssárga sál, azt hiszem, ajándék volt, bár nem vagyok biztos benne, hogy ki (Kate, ez volt tőled, talán?), Fekete-és-szürke Gingham 9929 ruha (amit nem vagyok “t ne viseljen, mivel csak egy pontosan illeszkedik egy piros, fekete vagy szürke kardigán), valamint Fiorentini, valamint a paker csat csizma, amit láttam a Pinteresten, és aztán megszállottan kerestem az eBay-t hónapok óta Ezek valóban elképzelhetetlenül költségesek, amikor új. (Nem hiszem, hogy ezek a „használt cipő,” Hiszem, hogy ez egy „kiszervezésének a törés-időszak”). Azt is őket barna, hiszen az, hogy félelmetes. 37-42% -kal növelik a Badass hányadozót.

Azt várom, hogy néhány sokkal véletlenszerű ruhát lesz, mint a következő néhány hétben, amint mindketten csomagolok a dolgokat, valamint a szekrényemben lévő dolgokat is. Igazán nem bánom a csomagolás, és nagyon szeretem a kicsomagolást – ez a Schleping dolgok a helyről a helyről, ami nem sok móka. Azonban várhatóan az új varrási területemről szóló közzététel – ez valamivel nagyobb, mint a jelenlegi területem (ha nem olyan áldott, mint az elektromos csatlakozók, sóhaj), valamint óriási szervezeti tervem van rá.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Új dressjuly 6, 2012 “Erin_sewing”
Amint megígérte: a róka dresssept 20, 2012 “erin_sewing”
Hiányzott a szexizmus elleni blogolás! 2007. március 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *