Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Ez az intermix megfelelő készlet lehet a döntő boldogság

Ez az intermix megfelelő készlet lehet a döntő boldogság

az Intermix Cashmere megfelelő készlet
Ma beszélek veled az Intermix saját ház címkéjének megfelelő cashmere kényelméről. The Deanna Rhinestone Wool-Cashmere Sweater and Carly Rhinestone Wool-Cashmere Joggers answer that age-old question: Can you make cashmere sparkle? Barátok, igen, igen, tudsz. A készlet egy elbűvölő frissítés … Tudod, a loungewear, amelyet folyamatosan sokkal hosszabb ideig viseltél, mint az idén, mint te.
Ez egy ilyen frissítés, hogy miközben viseled, a nagyítás és a Netflix készen állsz ugyanabban az időben! Csak készen állok arra, hogy azt mondjam: “Miért igen, vannak rhinestones a kasmíromon, körülbelül három percenként, amikor valaki megkérdezi. Mint mindig, az Intermix házon belüli kötöttáru minősége és időtlensége nagyszerű. Bizonyára is vásárolhatsz, tudva, hogy saját klasszikus, hordozható darabokat fogsz tartani, amit örökre tart. and with the extra sparkle, you better believe this set is going to be the MVP of the upcoming holiday season.

Intermixdeanna strasszos pulóver

Intermixcarly rhinestone jogvédők

Because one can’t live in cashmere alone (though heaven knows I’ve tried) I’m pairing this matching set with a strong candidate for coat of the century, a Smythe houndstooth number that elevates the outfit and reminds us all that we can Hagyja el a házat a vastagságú árutakban elegáns felsőruházat hozzáadásával. Szeretem a kabát szabott, női sziluettjét. Ez a teljes megjelenés lenyűgöző alakot néz ki, és megakadályozza, hogy túl sweatpants-y.

Smythebrando houndstooth kabát

Intermixdeanna strasszos pulóver

Intermixcarly rhinestone jogvédők

Intermix arc maszkok
Tudta, hogy az Intermix maszkokat készít? Ők csinálják! This incredibly chic Floral jersey face Mask comes in a 3-pack that is the answer to your need for reusable, breathable masks that don’t look like they were made for kids. Azok a fülbevaló hevederek és az orrhuzalok vannak. Tehát testre szabhatja őket a szükséges illeszkedéséhez.

Intermixfloral arcmaszkok

But back to my main point: If ever there was a time to invest in a cashmere set that brings a smile to your face and a little luxe to your at-home wardrobe, it is absolutely ideal now. Ha megbocsátasz engem, sokkal több cashmere kedvenceket fogok vásárolni az Intermix-től és az exkluzív gyűjteményt, amelyet az alábbiakban szerepeltek. Élvezd!

Intermixdeanna strasszos pulóver

Intermixcarly rhinestone jogvédők

Köszönet az Intermixnek és a Shopstylenak, hogy partnereinken részt vegyen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *