Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing A Threadless, a Zazzle, a Redbubble, a Bustedtees, valamint a több

A Threadless, a Zazzle, a Redbubble, a Bustedtees, valamint a több

hétfőn történő esési eladások vonzódnak, még akkor is, ha nem kötődnek 9-5 munkához. A pszichéünkbe beillesztették azt is, hogy ez az idő, amikor morognunk és nyafognunk kell. Ugyanakkor nem ma, nem ezen a hétfőn! Mivel az egyetlen nagyszerű hír, amely a Designbyhumans, a Teeamazing, a Redbubble, a Customon, a Spreasssirt Teepublic és a More -tól származik!
Az árak olyan csökkennek, mint a levelek, az eladások csökkenése van, valamint az összes promóciós termék melegnek és homályosnak érzi magát.
A DesignbyHumans SA 25% -ot futtatott a Salewide -en, a Fall20 kóddal. Hasonlóképpen meg kell értenie, hogy nemrégiben vezettek be a nadrágot, valamint az allover nyomatokat a pulóverek számára.

Ezután a Threadless saját világában van, a „Ziptember” ünnepséggel, ami 50% -ot jelent az Al őszi stílusoktól. Nincs szükség kódra. Amellett, hogy ne emlékezzen a kapucnis ajándékozásukra!

A Zazzle az értékesítés szempontjából mindig a leginkább kiszámítható. Soha nem érted, hogy milyen osztályozást folytatnak. Ezúttal 20% -os kedvezményes a weboldalon, és akár 50% -ot is a totes, a helyzetek, mind a több. A diszkontráta kód a ZfallGifts50.

A Redbubble a leginkább váratlan és legrövidebb promóciókkal rendelkezik, tehát ugorj rá, ha bármit is figyeltél a webhelyükön. Takarítson meg 20% ​​-os weboldalon a StepRightUp kóddal.

A Society6 mindig hétvégi eladást folytat. A jelen ma este éjfélkor ér véget. Nincs szükség kódra.

A Spreasssirt az őszi szekrény frissítésének követelményére összpontosít, tehát a kapucnis pulóverek és a kapucnis dzsekik 15% -a van, a HD0917 kóddal.

Nem értem pontosan, hogy a pólók milyen alacsonyabbak lehetnek 8 dollárba. Ugyanakkor itt megy: A Bustedteesnek van egy elszámolási szakasza, valamint egy nagyon vicces terméket kaphat erre az árra.

A szarvasgombák megtisztítják az őszi dolgokat, és olyan termékekkel rendelkeznek, amelyek akár 60% -kal vannak kedvezményes a szüreti szerelmesek számára.

A RIPT ruházat a hallgatókról szól, tehát biztosítják a hátukon lévő pólókat, nagy 25% -kal, szeptember 26 -ig, délben.

Nagyszerű nap, ha hétfőn vagyok, nem igaz?

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *