Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Garantált útmutató az USA -ban ruházati disztribútorként

Garantált útmutató az USA -ban ruházati disztribútorként

Garantált útmutató, hogy az USA -ban ruházati disztribútor legyen
2018.02.02., Feladta Alanic Global
Miután egy távoli gondolat, még sok más ember kezd manapság ruházati disztribúciós társaságokat. És senki sem sokkolt, mivel maga az iparág virágzik, és az USA -ban alapuló legnépszerűbb ruházati szolgáltatók sokkal több lehetőséget kínálnak a vállalkozók számára a szolgáltatás meglehetősen egyszerű méretarányára és fenntartására.

Szeretne az egyik legnépszerűbb ruházati disztribútor lenni az USA -ban?

Ha nyitott vagy erre az ötletre, akkor az alábbiakban láthatja el az utat, mint egy teljes profi (még akkor is, ha nem ismeri az iparágot).
1. Beszéljen más ruházati disztribútorokkal
Olvashat, és tudni fogja; De amikor más ruházati disztribútorokkal beszél, akkor meg fogod érteni. Tehát vegye fel a kapcsolatot másokkal ugyanazon az úton – legyen személyesen vagy online platformon -, és beszéljen velük az egész műveletről és a műszaki szempontokról. Alapvető fontosságú, hogy mielőtt elkezdené, mindent tud arról, hogy mibe kerül.
2. Szánjon időt a gyártó kiválasztására
Az egész disztribúciós szolgáltatása az USA -ban alapuló gyártókra vagy ruházati gyártókra támaszkodik. Tehát ügyeljen arra, hogy szánjon időt a legjobb kiválasztására. Először válassza ki saját igényeit és követelményeit – a ruházati rést, amelyet vállalkozik, a célkereskedők és még sok más -, majd ennek megfelelően válassza ki a készítőt. Ellenőrizze a disztribúciós programjukat, és ha jogosult rá.

3. Nevezze be a hálózati játékot
Ha még nem vagy jó a hálózatépítésben, csiszolja fel ezt a készséget, mert a kiskereskedők gondozásakor szüksége lesz. Tekintettel arra, hogy egy nagy elkötelezettség sokkal több pénzt vesz részt, akkor meggyőzőnek kell lennie a kisvállalkozások számára. Tehát légy sima beszélgető, és tudja, hogyan zárja be az üzletet.
4. Ne próbáljon mindenki számára mindent lenni
Ha megpróbálok mindenki számára mindenki számára lenni, végzetes lehet. Tehát válassza ki a rést. Ne tároljon mindent – a fitnesz és a divat ruházatától az életmód viseléséig – és megcélozhat mindenkit – nőket, férfiakat, gyerekeket és még sok minden mást. értse meg a mikro-célzás fogalmát. A kiskereskedővel ellentétben a tiszteletre méltó nyereség érdekében nincs szüksége több ezer ügyfélre; Csak néhány elegendő, legalább az első néhány hónapban.
5. Tisztítsa meg az összes műszaki végét
Számos technikai szempontból kell tudnia és készen kell állnia; Legyen így vásárolni a gyártótól, ahol a nagykereskedelmet fogja raktározni, hogyan fog szállítani az ügyfelekhez, és így tovább. Válaszoljon ezekre a technikai kérdésekre.
6. Becsülje meg a működési költségét és a profitot megfelelően
Legyen biztos a pénzügyi célban. Ne túlzás vagy alábecsülje az értéket. Mindent aspektus. legyen tiszteletreméltó árképzési stratégiája. Ha ismeri a pénzügyek és mikor és mikor, megismerheti Önt, motivált, valódi elvárásokkal.
7. Partner más disztribútorokkal
Amikor tiszteletreméltó bevételt szerez, a következő lépés a művelet kibővítése. Hogyan? Ön partner a többi disztribútorral. Tehát nézz körül az interneten. Ruházati gyártója vagy eladó segíthet más disztribúciós társaságok megtalálásában. Beszéljen velük, és stratégiailag skálázza a halom kockázata nélkül.

Ha azt tervezi, hogy elindítja a ruházati disztribúciós társaságot, akkor ez hét kritikus dolog, amelyet meg kell emlékeznie. Most folytassa, nézzen meg egy jó gyártót.

Címkék:
ruházati elosztó társaság
ruházati disztribútor
ruházati disztribútorok
Ruházati disztribútorok az USA -ban
Ruházati disztribútorok USA
Ruházati gyártók USA

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *