Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Amelyben válaszolok néhány véletlenszerű kérdésre

Amelyben válaszolok néhány véletlenszerű kérdésre

, hogy egy ideje, hogy vigyáztam arra, hogy az általános módon válaszoltam az általam küldött közös kérdésekről, így talán itt az ideje, hogy ezt újra …

A # 1 kérdés, amit úgy tűnik, hogy az utóbbi időben nem annyira az a kérdés, hanem egy olyan számomra, hogy az emberek dolgokat. Bárcsak tudnám, tényleg, de más emberek számára jól varrni, egy különleges ajándék, és hatalmas időt és türelemre van szükség, amelyek közül egyikem sem. Egyáltalán. Tehát, bár megértem a vágy a báli ruha, esküvői ruha, vagy shirtwaist álmai, meg kell, hogy ezek az álmok valóra valamilyen más módon.

Valószínűleg a 2. kérdés: milyen nagy a szekrényed? ” Ahhoz, hogy a válasz, “nem elég nagy!” Heh. Sok ruhát csinálok, de hajlamos arra, hogy elforgassam őket a szolgálatba, és megtartsam a dolgokat, amit nem tudok adni (kevesebb, mint gondolnád) nagy műanyag kádakban. Továbbá Klutz vagyok, így a ritka ruha, amely elkerüli az életet végződő ketchup vagy tintafoltok sokkal több, mint egy év.

A # 3 kérdés hajlamos “Linkálsz hozzám?” Szeretném, ha nagyon szeretném (oké, nem a skeevy spam-gazdálkodás hamis néző embereket, tudod, hogy ki vagy), de ideális most, hogy egy webhely újratervezése és várja ezt Rendetlenség az én linkek, figyelembe véve, hogy megváltoztatja az összes, ami lesz egy hatalmas szörnyű pita. Az újratervezésre vonatkozó javaslatok nem lennének az amiss. (Ja, és ha kérdezi, hogy a linket a legfrissebb me-too „fashionista” -típusú helyszínen, hogy semmit, hogy a ruha, vagy vintage, de helyette minden gagyi túlárazott táskák, napszemüvegek híresség, és díszített farmer: akik Azt hiszed, hogy becsapod? Vagy soha nem olvastad ezt az oldalt, vagy az olvasás megértését hátrányosan érintette a gigantikus Freakin logója, amely egyenlőtlenül oszlik meg az Ön személyéről. Ahem.)

A # 4-es kérdés úgy tűnik, hogy “szeretne részt venni a banner hirdetési kampányunkban?” amelyre a válasz is “nem, köszönöm.” Csak olyan hirdetéseket szeretnék futtatni ezen az oldalon, amelyek kis szolgáltatásokat nyújtanak, akik támogatják az otthoni varrást, vagy eladják a szüreti divatot. Ez azt jelzi, hogy DunnohowMany Jeans cégek (ismét: Mi az a farmer emberek és az olvasás megértése?), Major étrendi vállalatok, pénzügyi szolgáltatások vállalatok stb.

Az 5. kérdés az, hogy “sokkal titkosabb lesz?” Válasz: Igen. Hamar. Ígérem.

Feltételezem, hogy a kérdés, amely sokszor gyakran megkérdezi a hozzászólás észrevételeit: “Hol kaphatom meg ezt a mintát a bejegyzés tetején?”, Szóval azt mondom, hogy a passzán azt mondom Az eBay-en ideális itt (Rita-tól a Chez-temetőben). Érezze magát, hogy kattints át, és látogasson el!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Szóval mi? 2008. december 10. 143 megjegyzés
Homályos kérdések, válaszolva Vaguelyjuly 1, 2008
Hol kell felhívni a Linjune-t 16, 2009-ben 63 megjegyzés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *