Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Lépjen be egy rémálom világba, a Mr. Zero

Lépjen be egy rémálom világba, a Mr. Zero

félelmetes stílusaival. Halloween Különleges: Mr. Nulla Ijesztő Designs
A Twitter jelenleg az én preferált forrásom, hogy új illusztrátorokat találjak. Különösen ez a helyzet a sötétebb stílusú művészek számára. Pontosan így találtam Mr. Zero -t, bár megígértem, hogy nem az első alkalom, amikor a rajzaiba ütközök.
Zero úr a magyarországi Viszokai Krisztián. 1994 -ben kezdte graffiti művészként, 2001 -ben költözött a 3D -s festészetbe, és végül tökéletesítette képességeit, hogy karakter illusztrációkat készítsen. „Most integrálja a standard levélstílust a ábrás képregényekkel. Művei egyik fő témája a gyermekkori karakterek és képregény hősök. ”
A Spooky még csak nem is kezdi lefedni a művész stílusát. Ijesztő, furcsa és nyugtalanító ugyanabban az időben. A karakterek torz tulajdonságai miatt úgy érzi, mintha volt igazán, igazán szegény shroom. Vagy ez a hatás nagynak számít? Nem tudnám.

Rendkívül alacsony a döntő jelentőségű a személyes részletek szempontjából, tehát a műveivel meg kell találnia. Portfóliója, amelyen beltéri, kívüli és jutalékok szerepelnek, sokkal több, mint kényszerítő.
Az alábbiakban megvizsgálhatja a jelenlegi Halloween témájú matricacsomagot, amelyet ingyenes szállítással kínálnak.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *