Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Mit kell viselni a munkaszüneti ünnepségen

Mit kell viselni a munkaszüneti ünnepségen

Ismét irodai ünnepi ünnepi idő! Ahhh az az a csodálatos évszakban, amikor örömmel kell élveznie a kényelmetlen beszélgetéseket a munkatársakkal, alig érted egy pohár pezsgőt! Annak érdekében, hogy elősegítsem a szartorális és a mentális felkészülést, eksztatikus vagyok, hogy feltárjam az idei Irodai ünnepi ünnepi ruhák útmutatóját (a bejegyzés alján), valamint felajánlom a rendkívül legfinomabb beszélgetési témáimat, amelyek miatt a kényelmetlen kitöltés a kényelmetlen kitöltéshez Csendes, ha szükséges, hogy csevegjenek a haverjával a könyvelés során, ami hihetetlenül elégedett a furcsa akciófigurák gyűjteményével, amelyet az íróasztalánál tart. Menj át a következőkre:

az időjárás

Az összes furcsa akciófigurája az asztalánál

Milyen hideg van kint

Milyen hideg van benne

Akár azt várja el, hogy sokkal furcsabb akciófigurákat kapjon Hanuka vagy karácsonyra

Ez az időjárási körülmények mégis…

Ha elérte a tőzsdei tőzsdei végét, valamint a munkavállalói barátai még nem mentettek meg téged, csak játsszon.

Néhány héttel ezelőtt Rich, valamint egy fekete döntetlen rendezvényre mentem a szolgáltató kollégákkal, valamint élveztem, hogy ezt a gyönyörű Jill Stuart számot használom (ami most itt eladó). Nagyon szerencsés voltam, hogy felfedezzem ezt a drágakövet a kifutópályán, ami hihetetlen forrás, ha nem szeretne befektetni egy költséges ruhába. Számomra ez volt a legjobb ruha erre az alkalomra: formális és ünnepi, bár nem kényelmetlenül kitett egy szakértő környezetben.

Ruha: Jill Jill Stuart C/O bérelje a kifutópályát | Kabát: Adrienne Landau c/o bérelje a kifutópályát | Cipő: Stuart Weitzman (hasonló itt) táska: franchi c/o bérelje a kifutópályát | Fülbevalók: Jules Smith c/o a kifutópálya bérbeadása | Ajkak: NARS (Bansar)

Függetlenül attól, hogy egy laza összejövetelre indul ebéd közben a munkavállalókkal, egy hivatalos összejövetel az irodaépületben, egy swanky vegyes ital ünnepségen egy regionális helyszínen, vagy egy fekete nyakkendő rendezvényt, remélem, hogy az alábbi útmutató elősegíti az ösztönzést. Néhány ötlet! Mint láthatja, négy általános kategóriába sorolják: laza irodai party, szolgáltatási hivatalos irodai party, szakértő vegyes italparti, valamint a fekete nyakkendő rendezvénye. Ne feledje, hogy az egyes besorolások sok darabja keresztezhető, attól függően, hogy pontosan hogyan viseled őket.

Mint mindig, légy óvatos, hogy megteremtse az ideális egyensúlyt az örömteli és a megfelelő között az ilyen típusú munka eseményeken. A flitteres ceruza szoknya minden bizonnyal furcsa lenne az irodában való ünnepséghez, ahol sok üdülési ruhában van (mint például a kiadványban szereplő együttesek vagy a bejegyzés), azonban ha ez egy hivatalos vegyes ital ünnepi ünnepe egy előkelő helyszínen, a flitterek, a flitterek Csak a megfelelő ünnepi érintést adhat az egyébként szakértő ceruza szoknya sziluettjéhez.

Alapvetően az alábbiakban is eladó a fekete pénteki értékesítés során, tehát mindenképpen belemerüljön a kedvenceire. Ha elmulasztotta a legjobb fekete pénteki ajánlatok rövid listáját, ellenőrizze őket itt! És az őrült nagy eladások szellemében feltétlenül olvassa el a hétvégén a 2015-ös ünnepi emlékeztetőt, mielőtt a karácsonyi vezetéshez a jövő héten a teljes költségre kerül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *