Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized A Game of Thrones pólók

A Game of Thrones pólók

Szeretjük a Game of Thrones pólókat gyakorlatilag annyira, mint a folytatást! És ezt már elmondtuk neked. George R. R. Martin által írt fantasy regények sorozatából jön a kedvenc TV-sorozatunk, a „Game of Thrones”. Nemcsak arra ösztönözte a HBO produkciós csapatot, hogy készítse el ezt a fantasztikus TV-show-t, hanem sikerült egy tucatnyi póló márkát inspiráló világfajta jelenséget is előállítani. Ami fantasztikus!
Az, amely ma felhívta a figyelmemet, a Game of Thrones póló kollekciója a Threadless-től. Azért választottam őket, mert sikerült valamilyen hitelességet hozniuk ebben a már elfogyasztott ötletben azáltal, hogy kombinálják a tipográfiai elemeket, amelyek illeszkednek a „Game of Thrones” telekhez. Néhány póló egyesíti a jól ismert filmek és más vásárlási TV-sorozat karaktereit, hogy megmutassák nekünk néhány humoros helyzetet. Azoknak, akik kevésbé érdeklődnek a nevetés iránt, a Threadless művészi, mégis könnyű perspektívát nyújt a Thrones játékának karakterének személyiségeiről.
A Game of Thrones pólóinak többsége külön áron, 8 dollárral vásárolható meg. A pólók mellett a Redbubble plakátokat és más kapcsolódó kiegészítőket is értékesít. Amint várjuk ezt a szezon premierjét, vásároljunk meg néhány ilyen csodálatos trónjáték pólót.
A Game of Thrones pólók kollekciója a Threadless-től

Ideális póló egy éjszakai kirándulásra a barátaiddal.

Ez a téli szerelmeseinek:

Vagy ez a vicces, amelyet a Trónok játékának és a fagylalt szerelmeseinek készítettek:

Kiválaszthatja ezt a cutie -t is, ha a szőrös csecsemők nagy rajongója:

Ha sokkal inkább a gótikus minták ihlette, akkor ezt választhatja:

Megtaláltuk azokat a férfiakat is, akiknek igazán csodálatos Game of Thrones ihletésű minták vannak. Nézze meg például ezt egy ideális egy férfi éjszakai kiutazáshoz.

Nos, jön a nyár, így jobban felkészíti a ruhásszekrényét a Thrones Game of Thrones pólóival, a hölgyeimmel és az uraimmal <3 0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *