Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Az egyedi gyártású termékek létrehozására szolgáló készítő megtalálása most egyszerű

Az egyedi gyártású termékek létrehozására szolgáló készítő megtalálása most egyszerű

A készítő felfedezése az egyedi gyártású termékek létrehozásához most már egyszerű
2018.04.11, közzétette az Alanic Global
Függetlenül attól, hogy kézi termékeket készít, vagy új designer ruházatot szeretne megkezdeni, a sikerhez szükséges a szolgáltatáshoz szükséges ideális készítő felfedezése. Amikor innovatív vállalkozást indít, az egyik legutóbbi dolog a logisztika. A fejed tele van színekkel, mintákkal, hangulati táblákkal, valamint olyan koncepciókkal, amelyek sok helyet biztosítanak a kevésbé érdekes dolgokhoz, például a gyártókhoz, a gyártókhoz, valamint a márkakereskedésekhez, amelyek valóban a szolgáltatás virágzását tartják.

Az ideális egyedi gyártású ruhadarabok felfedezéséhez szükséges lépések
1. Dolgozzon ki, mit szeretnél ez a készítő
Szeretné, hogy egy készítő csak összeszerelje a tervezett mintát, vagy azt akarja, hogy az anyagok forrása, mintát készítsen, és mindent összeszereljen a vázlatából? Manapság az egyedi gyártású ruhadarabok felfedezése, amelyek egyszerűvé tették a kihangosító rendszer, valamint a legtöbb jelenlegi számítógépes technológia használatával.
2. Kivételesen teljes kutatást végezzen
A jó minőségű, megbízható gyártó felfedezésére a legjobb módszer a barátai, társaitól vagy hálózatától. A legjobbak közül néhányat annyira rendkívül értékelik, hogy sok tervező hajlandó megosztani a kapcsolatait. Szűkítse le a keresést, mivel felfedezhet egy kerületet, amely a ruhadarabok egyedi stílusú stílusára összpontosít. Alternatív megoldásként lásd az odaadó webhelyeket, amelyek segíthetnek az eredmények szűrésében.
3. Röviden biztosítja az egyedi gyártók gyártóit
Tartsa a lehető legrégebbi regionálisnak annak biztosítása érdekében, hogy a szállítás ne legyen olyan sok probléma. A hely azonban nem az egyetlen, amit figyelembe kell venni. A legjobb, egyedi gyártású ruhadarabok gyártóinak tapasztalataik lesznek a ruhadarabok és a szekrények elkészítésében, amelyeket elkészít, és felhasználja azokat az anyagokat, amelyekkel készíteni szeretne. Vizsgálja meg, hogy mely területekre összpontosít, valamint hogy milyen gépek vannak.
4. Vegyünk nekik egy látogatást
Miután felfedezte a fentiek mindegyikét, a See a következő lépés – és döntő jelentőségű, hogy ezt megteszi. Még akkor is, ha elégedett volt a menedzserrel egy kiállításon, valamint látta a munkájuk mintáit, vagy száz e -mailt cserélt, akkor nem fogja megismerni a helyszínt, amíg az ajtóval nem lép fel. A tervezőknek ellenőrizniük, hogy ellenőrizzék azokat a döntéshozókat, amelyekkel együtt dolgoznak, hogy megtapasztalják és megértsék a folyamatukat. Ezen a látogatáson feltétlenül lépjen túl az árakon, a rutinokon és a minimumokban. Korábban meg kell értenie, hogy pontosan mennyit akar fizetni, valamint pontosan, hogy mennyit szeretnének felszámítani, és itt az ideje a tárgyalásoknak. Sokkal többet megrendel, sokkal több diszkontrátát igényelhet.

Címkék:
Egyedi ruházati gyártók
Egyedi ruházati gyártók USA
Egyéni stílusú ruhadarabok gyártói
egyedi gyártású ruházati gyártók
egyedi készítésű ruhadarabok USA

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *