Fabric egész

Rodger küldte ezt a szövet link … ez valójában egy $ 28 függöny panel városi Outfitters, és pár 84″ x 52″ (van még egy ágytakaró, amely 90″ x 108″ , sokkal több, mint Duplázza a szélességet, 4 dollárért). Ez sokkal több mint két yard nagyon széles szövet; Vásároljon egy vagy kettőt, és óriási szoknya (és nagyon imádnivaló!) 50-es ruhák nagyon gyorsan.

Beszéltünk arról, hogy milyen csodálatos függönypanelek, asztalterítők és lapok lehetnek a ruhadarab? Azt kellene … Kaphatsz sok érdekes szövetet, hogy nem annyira pénz (különösen, ha eladják). Ha készen állsz arra, hogy kockáztasson, talán egy nap egy pártba jár, és illeszkedve a drapériáknak (ami egyébként megéri a komédia aranyat egyedül), akkor mindig ellenőriznie kellene az otthoni-dec osztályokat a funky nyomatokért és csíkok, vagy akár csak alacsony költségű sima szövet a muszlinok számára. Ez csak csak szövet, végül is!

Valaki (és nem emlékszem, hogy ki, az utóbbi időben sok konferencián voltam egy csomó konferencián), hogy egy olyan webhelyről szólt, ahol valaki veszi a funky üzletet – vásárolt dobás. Élő és személyesen, és ostobán nem írtam le. Tud valaki erről? Mert jó dolog lenne látni a legjobban itt …

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

HOGYAN: Vásárlás Fabricarcarch 5, 2007 106 megjegyzés
Az első ruha és az utolsó ruhamarcha 2008. 12.
Utolsó robbanás Chicagojuly-ben 22, 2009 With 53 megjegyzés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *