Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Az Adobe Illustrator oktatóanyagok

Az Adobe Illustrator oktatóanyagok

Az Adobe Illustrator egy vektor grafikus szerkesztő, amely lehetővé teszi a vektor grafikus képek összeállítását és szerkesztését. Fantasztikus az oldal elrendezéséhez, logókhoz, tipográfiához és művészi illusztrációkhoz, mint például a Clipart, a rajzfilmek és az összetett geometriai minták. Az Adobe Illustrator rendkívüli pontossága miatt a világ minden tájáról számos tervező szakértő részesül előnyben. Fejlett eszközöket biztosít a rajzhoz és az élénk kefét. A nagy eszközkészlet megtakarítja az idejének nagy részét. A Photoshop segít a fényképek manipulálásában és a fotorealisztikus stílusok előállításában, míg az Adobe Illustrator oktatóanyagok segítenek a kívánt eredmények elérésében a logó grafikai és betűkészlerelési területeken. Az Adobe Illustrator könnyen megtanulhatja a Go Media által biztosított video oktatóanyag megvásárlásával. Ez az első oktatóanyag, amely illusztrátor technikákat tanít. Az első oktatóanyag segít megérteni az alapokat. Megtanulhatja azokat az alapvető eszközöket és technikákat, amelyeket tudnia kell. Miután átadta az alapokat, megvitatja a kiváló minőségű minták előállítását. Az oktatóanyag megtanítja, hogyan készíthet rajzot és festményeket az Illustrator segítségével. Megtanulhatja azt is, hogyan alakíthatja a fényképeit festményekre vagy rajzokra. Javaslatokat kaphat a szöveggel való működéshez és az összes típusú effektus létrehozásához. Ezért lehet, hogy a szöveg nagyon hűvös legyen.
Az Adobe IllustratorTatorThere rengeteg video oktatóanyag, amelyek segítenek megtanulni, hogyan lehet kiemelkedő képeket létrehozni a Photoshop és az Adobe Illustrator kombinációjával. Előadásokat tartanak más témákról, például a koncepció és a koncepciófejlesztés jelentőségéről, a tipográfiai trükkökről, az arzenális vektorok kreatív felhasználásáról, a retro világítási technikákról, a vázlatokról, a típuskezelésekről, a vonalművészetről, a Wacom táblagép -ábrán és a grafikai összetételről. Mindent megtanulhat az elejétől a végéig ezen oktatóanyagok segítségével. Használhatja a következő projekt oktatóanyagokban megadott technikákat. Arra utasítják, hogyan hozhat létre kifinomult típusú kezelést nagyon kevés eszköz és betűkészlet felhasználásával az Adobe Illustrator -ban. Megtudhatja, hogyan kell használni a szövegcsomagoló eszközt, hogy megtegye azt, amit meg akar tenni, és hogyan kell megfelelően kombinálni. Hamarosan felhasználhatja az összes trükköt és technikát a legjobb mű alkotására.
Adobe IllustratorInside Adobe Illustrator cs-új funkciók
Íme néhány teljesen ingyenes vektor az Adobe Illustrator számára:
Adobe IllustRatordownload Teljesen ingyenes vektor!
Adobe IllustRatordownload Teljesen ingyenes vektor!
Adobe IllustRatordownload Teljesen ingyenes vektor!
Adobe IllustRatordownload Teljesen ingyenes vektor!
Adobe IllustratorAdobe IllustRatOrdownload Teljesen ingyenes vektor!
Adobe IllustratorAdobe IllustRatOrdownload Teljesen ingyenes vektor!
Adobe IllustratorAdobe IllustratorAdobe IllustRatOrdownload Totalle Ingyenes Vektor!
Ha megtanulja az Adobe Illustrator -t, akkor felhasználhatja azt kis méretű képek létrehozására fájlméretben. Bármilyen dimenzióra átméretezhető, miközben fenntartja a kiemelkedő nyomtatási minőséget. Az Illustrator nagyon hasznos illusztrációk, hirdetések, hirdetőtáblák, webes minták, vállalati kártyák, brosúrák, elrendezések és feliratok készítéséhez. Használhatja bármihez a fényképképeken kívül. Az Illustrator a legkiválóbb program. A grafika felhasználható nyomtatott, videó, mobiltelefon vagy online. Az Adobe Illustrator segítségével létrehozhatja saját háttérképét a mobiltelefonjára. Nem teheti meg pusztán a Photoshop -szal.
Adobe Illustrator
0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *