Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing A hírességek elindultak néhány ünnepi szórakozásra, amely hihetetlen kézitáskákat hordoz 2016 -ban

A hírességek elindultak néhány ünnepi szórakozásra, amely hihetetlen kézitáskákat hordoz 2016 -ban

Az év azon része, amikor annyira készen állsz arra, hogy semmit sem csinálj, az év legjobb része, az ünnepek!
Az újév legjobb sarkában, ez az év utolsó ünnepi szezonja. Míg kevés hírességünk örömmel fogadja haza szeretteiket, a Divasok egy része csomagol, hogy az új évben egzotikus nyaraláson csengetjen.

Ahogy a divatossáinkat arra buzdítottuk, hogy idén utoljára adieu-t tegyen nekik, teljesen csábítottak minket a plüss kézitáskák, ezek a B-Town szépségek villogtak, amikor elindultak a vákuumukra.
A mókás és a klasszikusok és az élénk színekig, a Dainty Divas egész évben rengeteg gyönyörű kézitáskát sportolt.
Az idei nyaralásukra hordott összes karos cukorkának gyors visszalépése minden bizonnyal megolvasztja a szívét.

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra egész évben útközben volt, de sok utazása munkára volt. Nagyon sok kemény munka után az év nője végül szünetet tartott az új évben az indiai pártfõvárosban, Goa -ban.
[Olvassa el még: Priyanka Chopra]

Priyanka foltos, laza elegáns hangulatot adva a Atletico Mineiro Mez tengeri megjelenésével, a Black Givenchy táskájával.

Aishwarya Rai Bachchan
Az Aishwarya Rai Bachchan számára az ünnepek az idén a Fam-jams-ról szóltak, Abhishek Bachchan házastársával és Aradhya lányával. A trió a Dubai Post Ae Dil Hai Mushkil -ben indult nyaralójukba, és most a hármas ismét indul 2017 Sport Club Internacional Mez -ben.
Ash a repülőtéri megjelenéssel söpört bennünket, amikor elindult Dubajba. Brown és vörös louboutin kézitáska hozzáadta az összes varázst utazási naplójához.

Rani mukherjee
Rani Mukherjee már jó ideje pózol a redőnyökre. De a közelmúltban, amikor megtette, miközben egy nyaralásra került, nem tudtuk levenni a szemünket az aranyos kar édességéről. A szürke köpenyét felemelve, a pasztell Pink Louis Vuitton kézitáskát elegáns kontrasztot játszott, ami Rani repülőtéri megjelenését minden új csúcsra mutatta.
[SC: MediaD]

Soha Ali Khan
A közelmúltbeli bollywoodi nagynénje, Soha Ali Khan elmenekült, miután Amerikai labdarúgó-válogatott Mez némi minőségi időt töltött újszülött unokaöccse, Taimur Ali Khan Pataudi mellett. Mi szívük azt a fényes vörös színt, Soha hozzáadta a megjelenését Prada -tójával.

Alia Bhatt
Az utcai stílusú királynő, Alia Bhatt szereti felemelni feketéit és bluesját olyan kézitáskákkal, amelyek minden ragyogást hozzáadnak a megjelenéséhez.
A nyaralási csillogás és a ragyogás mellett a Saint Laurent csillogó hátizsákja volt a legutóbbi, a legutóbbi motoros elegáns foltossága legfontosabb eleme.

Mindannyian szívünk vagyunk a kis napsütéshez, amelyet Alia ad hozzá, hogy felemelje komor alapjait. Az Anya Hindmarch „Love Is” táskája meglehetősen egy show -lopó volt.

Kareena Kapoor
Kareena szó szerint a munkanapjáig dolgozott. Ez az új Bollywood anyja sok pánikkal hordozta a babáját. Egy kis Babymoon -hoz Londonba a Saif -szel, ez év elején azt találtuk, hogy Kareena visszatért Indiába, és ez az elegáns táska a Pinko -tól. Szívjuk a kelkáposzta színét és a kiegészítő fém rojtokat.

Malaika Arora Khan
Malaika elindul az új évben, hogy naplementét nézze meg Goa -ban a lány bandájával. A hölgy néhány nagy farmernek adott nekünk a farmer célokat, miközben felszáll. A megfelelő és ragyogó kontraszt hozzáadása a zamatos vörös gucci tócája volt. Teljesen szívük ezt a párosítást.

Anushka Sharma
Anushka kis menekülésért indult, hogy részt vegyen egy híresség esküvőjén, amely elegáns hátizsákot hordoz Fendi -től. A szörnyű megjelenésű kézitáska elég ellentétben volt a hölgy édes és kedves személyiségével.

Karisma Kapoor
A Karisma Black Chanel Sling állandó társát játszotta a 2016 -os euróútján. A Black, Karisma balek, a Karisma elsősorban feketéket és blues -t sportolt a gyerekeivel.

Jacqueline Fernandez
Jacqueline az év elején New York -ban volt, hogy megszerezze a nemzetközi divat adagját a New York Fashion Week -en, 2016 -ban. A hölgyet sportos elegáns táskákat fogtak el a divat jövőjének felfedezésére.
Az edző dinoszauruszos táska volt a táskája, amelyet a hölgynek különféle alkalmakkor találtak.

Szívesen arra a többszínű, mókás hevederre, amely a Fendi-ből származik, amelyben a legjobb divat akkordokat ütötte el a divatfőke felé vezető úton. Ez minden bizonnyal Jacqueline elegáns választása volt.

Parineeti Chopra
Az év elején a Parineeti menekülését a Bestie Sania Mirza -val követtük el. Nyaralásakor Parineeti úgy döntött, hogy alapvető elemeit egy klasszikus Gucci táskában hordozza.

Mivel sokan várt nyaralását a Down Under -ig, Parineeti fekete színű klasszikus számot hordott, hogy bókot adjon a dinamikus menekülési szekrényének.

Még mindig vágyakozunk. Remélhetőleg 2016 utolsó napjára sokkal több szemcukorkát fogunk kapni. Ha Ön is szereti a divatistáinkat az újévi kiruccanáshoz, akkor ne felejtsd el, hogy az elegáns kézitáskát hordozó vacay stílusú fájlját kiemeljék.
Várjuk az önportrékot az „IT” darabokkal.
Jó utat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *