Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Föld Nap Tsshirts- Flash eladás

Föld Nap Tsshirts- Flash eladás

A Föld napja most egy globális esemény minden évben az Egyesült Államokban, valamint világszerte. Ez egy napja polgári részvétel. Az emberek növények, újrahasznosítják vagy tisztítsák meg a városukat. A vállalatok, valamint a kormányok felhasználják a megállapodások meghozatalát, valamint a fenntarthatósági intézkedéseket.
A Föld 2019-es napjának témája a “fajunk védelme”. A növények soha nem látott globális károsodása, valamint a vadon élő állatok közvetlenül kapcsolódnak az emberi tevékenység által vezérelt okokhoz. Vagy az éghajlatváltozás, az erdőirtás, az élőhelyvesztés, a szennyezés, valamint így tovább. Ha most nem cselekszünk, a kihalás lehet az emberiség legelőnyösebb öröksége. Minden élő dolognak belső értéke van, és mindegyik egyedülálló szerepet játszik az élet összetett hálójában. Együtt kell dolgoznunk a fenyegetett fajok védelme érdekében. Méhek, elefántok, bálnák … csak néhányat említünk.
A jó hír az, hogy a kihalás mértéke továbbra is lelassulhat. A veszélyeztetett fajok továbbra is helyreállhatnak, ha azonnali cselekvést vesszünk.
A pólók mindig az önkifejezés eszközei voltak. Politikai mozgalmak, tiltakozások, határozatok … megnevezed. Tehát a Föld Napi pólója az eseménynek kell lennie. Ezek a tsshirts önmagában is beszél, és hangosan csinálják. Rengeteg opció van online, ebben a helyzetben a kedvencünk teepublikus
Föld nap tshirts, most már csak 13 dollárért eladó
Kerestük a legmenőbb földi inspirált terveket, valamint ezek közül néhány választási lehetőségünk:

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *