Ez őrültnek tűnik?

Én csak a közelmúltban csomagoltam még egy újabb utazást, ezt a kihívást arra, hogy megpróbálja kiválasztani, hogy mi a kamera kész ruhák (“fényképezőgép kész”, jelezve, hogy “van egy minta nem okoz rohamokat bármilyen típusú esetleges megfigyelőben, valamint nem fehér vagy fekete “) megfelelőnek lennének egyaránt, mind a taped interjúalany, mind a Taped Rock koncert, valamint ahogy én próbáltam, felfedeztem Én magam kérdezem az örök kérdést:

– Ez nekem van kövérnek?

Szerencsére csak megkérdeztem magam, nem pedig a hosszú szenvedő férjemre. (Szereti, hogy szűkös legyen, miközben csomagolok; nem köteles növelni az őrnagyság boltját.) Van egy üzletünk: Nem kérdezem tőle, hogy kövér vagyok, és nem Kérdezd meg, hol van a költségvetése, valamint a titkok. (Megszakítjuk ezt az üzletet, mint az üveg, vészhelyzetekben.)

A megkérdezés pillanatában azonban megálltam egy percig. Miért “kövér” azonnal az egyetlen dolog, amit el kell kerülni? Nem beszélek arra, hogy otthonról kell levegőztetni az otthoni figyelmet, “zsír, beszélek” Tizenöt további fontot egy crappy téli “zsírból. (Nem mintha a mértéke valóban számít.) Miért, az összes esztétikai lehetőségeket, hogy lehet, hogy „vékony” az egyik, hogy az elsőbbséget? Miért nem kérdezem magam, nagyon először is, mint a legfontosabb, hogy boldoggá tesz engem? Vagy “Ez unalmasnak tűnik?” Vagy “ez megtörtént divat áldozata?” Vagy “Ez teszi ezt úgy néz ki, mint egy külföldi terület, valamint nem a vonzó lamé-bikini-és-csizma útja?”

Tehát abbahagytam a “kövér” kérdést, és elkezdtem megkérdezni a “boldogtalan” egyet, és ez az egyik olyan dolog, ahol a válasz “Nem, nem tűnik boldogtalannak. ” De: Úgy néz ki, hogy boldog vagyok, máska őrült? (Már megértem, hogy nem tesz engem vékonyabbnak, és ez rendben van.)

Itt van egy közelkép:

Ez egy szoknya, amely egy közönséges kör, derékszalag nélkül, és csak most, csak a közelmúltban viseltem a szoknyák nélkül a derékpántok, így elvettem egymástól, mint egy hozzáadtam. (Inkább egy kicsit átkozott, valamint motyogás, hozzáadhatom.) Az anyag az IKEA-ból származik; Valahogy fogok járni valaki otthonában, és megfelel az összes kanapé párnájuknak. Aztán őrültnek tűnik, de boldog leszek, ezért nem érdekel.

Nem vagyok benne, hogy ez tényleg kamera készen áll (csíkok rosszak lehetnek, ugye?) Azonban, ha ez végül megszünteti (és valóban igen, akkor minden részletet adok neked, amikor megértem őket) közzéteszi valamilyen figyelmeztetést.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Secret Lives of Gowns # 14March 27, 2008 With 8 8 megjegyzés
Azt hittem, hogy 2007. évi
HOGYAN: PACKINGJUNE 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *