Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing 5 tornaterem ruhát, amelyet a nők minden embernek viselni akarnak

5 tornaterem ruhát, amelyet a nők minden embernek viselni akarnak

5 tornaterem ruhát, amelyet a nők minden embernek viselni akarnak
2019.03.17., Feladta Alanic Global
Az összes odakint fickó számára, amikor az edzőterembe ütközik, kényelmes és stílusos ruhákat keres, egyes esetekben kissé túl stílusos. A trendek vakon történő követése érdekében gyakran elfelejti, hogy még mindig van egy olyan tisztesség, amelyet várhatóan fenntart. Nem, nem rakétatudomány. Nem túl nehéz megérteni a legjobb ruhák viselésének szükségességét.
Azok a hölgyek, akik ugyanazt a tornaterem arénát osztják veled, gyakran panaszkodtak, hogy a mellette dolgozó férfi túl szoros rövidnadrágot viselt, és feltárta a fedezett dolgokat. (Nagyon zavarba ejtő!). Így összeállítva egy olyan ruhát, amelyet a hölgyek azt akarják, hogy viseljenek az edzőteremben, itt van, hogy olvassa el és megértse és alkalmazza.

Alsó kopás: pár rövidnadrág vagy kocogás
A kocogók stílusa és a rövidnadrág praktikussága, igen, ezek a győzelemre készülnek. A hálóból készült rövidnadrág nagyon kényelmes, és megfelelő lefedettséget kínál (a korábban tárgyalt példát). A rendszerek hihetetlenül kihívásokkal teli lehetnek, és az elasztikus derékpánttal és a megfelelő illeszkedéssel rendelkező rövidnadrág ideális. Ezenkívül hozzáadnak egy kis főiskolai hallgatói hangulatot a férfiaknak (nem veszik figyelembe az életkorot!). Másrészt a kocogók szexi, divatos kúpos kivitelükkel. Kiemelik az izmokat, és javítják a testet oly módon, amit a nők nagyra értékelnek. Megvásárolhatja őket a fitnesz ruházat nagykereskedelmére szakosodott producerektől.
Top kopás: Könnyű kerek nyakú póló
A fitneszruházat-termelők ezt biztosan tudják, és megfontolták a hölgyek véleményét, miközben edzőterem pólókat építettek a férfiak számára (a kerek nyakúak). Sokkal előnyösebb a nedvességtartalmú szövőszövetek használata, amelyek garantálják az extra izzadást és a szárazon tartást. A nők gyakran panaszkodtak a rossz izzadási szagok miatt, és ezek a pólók kiemelkednek, hogy elkerüljék ezt. Ezenkívül a test alakját képezik, és kiemelik az izmokat. Tehát ez sokkal inkább egy kettős nyerési helyzet. Ezenkívül válassza ki őket szilárd színekben, hogy sokkal biztosabb hatással legyen a hölgyekre.
Rétegezési lehetőségek: kapucnis pulóver
A kapucnis pulóver olyan, mint a férfiak biztonságos menedéke. Az ideális rétegezési lehetőség, a kapucnis pulóverek minden évszakban működnek, hűvösnek tűnik, jól érzi magát, és sokat ad hozzá a hűvös status quo -hoz. Ha szereti a kapucnis pulóvereket, akkor a nők is, és minden bizonnyal el akarják lopni őket a szekrényekből. Válasszon olyanokat, amelyek egyszerű textúrákban érkeznek, levonva a díszítéseket, és véletlenül dobják őket a ruháin. Kész vagy a napi haverért.

Lábbel: pár atlétikai cipő
A nők is tudják, milyen jelentőséggel bírnak a bokájának támogatásakor, amikor edznek, ahelyett, hogy csak jól néznek ki. Tehát egy jól teljesítő atlétikai cipő pár az, amire szükséged van, hogy javítsa az előadást és megcsinálja a hölgyeket. A Fitness ruházat USA gyártói különféle árnyalatok felhasználásával építik fel őket, amelyek a hagyományos és a fémesekig terjednek a neonig. Válasszon egy párot, amely jól illeszkedik a többi ruhához.
Zokni: a boka hossza
Egy másik alapvető kiegészítő, mégis sokat elhanyagolunk egy pár zokni. Szerezz egy dolgot, a hölgyek nem akarják látni az emberköt az edzőteremben. Tartsa rejtve őket. A zokni viselése is praktikus. Kerülik a hólyagokat, bőséges támogatást kínálnak a lábaknak, és elkerülik, hogy ezek a lábak elterjedjenek. Emellett növelik a cipő élettartamát. Sokkal több okra van szüksége az egyik viselésére? Ne gondold. A hölgyek azonban válasszon szerény bokahosszúságot.
Így úgy áll, hogy elválasztja, hogy válasszon egy könnyű kerek nyakú pólót, egy pár rövidnadrágot/kocogót, támogató atlétikai cipőt, bokahosszú zoknit és kapucnis pulóveret, hogy megkapja az ideális tornaterem együttest. Ez az együttes jól működik veled és az előadásoddal, és a hölgyek, nos, egyenesen tőlük jön. Hozzáadott előnyökkel, tökéletesen viselheti őket az edzőteremben is. A fitnesz ruházati szolgáltatók olyan ruhákat készítettek, amelyek a fent említett ruhákhoz vezetnek. Az eladók vonzó kedvezményeket igényelhetnek, ha ömlesztve vásárolják meg őket.

Címkék:
fitnesz ruházatgyártó
Fitneszruházat -termelő USA
Fitnesz ruházati gyártók
fitnesz ruházati termelők USA
fitnesz ruházati szállítók
fitnesz ruházat USA
fitnesz ruházat nagykereskedelem

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *