Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized A munka legfinomabb sarkú cipője, valamint az interjúk

A munka legfinomabb sarkú cipője, valamint az interjúk

Persze, mindannyian megértjük, hogy a szakmai nőknek milyen szekrény alapjainak kell lennie a szekrényükben, azonban ha először vásárol egyet, vagy helyettesít egy Használtad a földbe, fájdalom lehet, ha pontosan felfedezi a megfelelő inkarnációt a boltokban. A „Hunt” című részben böngészünk egy olyan alapvető termék üzletében, amelynek minden hölgynek rendelkeznie kell.

A munka és az interjúk alapvető sarkú cipőinek a mai kereséséhez azt hittem, hogy kissé másképp csinálom, mint általában, mivel oly sok nézeteltérés van a sarkúakkal kapcsolatban – milyen sarok alakú vagy lábujj, valamint milyen magasság, valamint így tovább. Tehát megkérdeztem magamtól: Ha korlátlan költségvetési terv lenne, és most már fantasztikus alapvető sarkot szeretnék vásárolni a munkához, most, hová mennék – és mit találnék?

Korzasztottam a böngészést, ha a munkához egy alapvető sarok tipikus jelentését használjuk – valami zárt lábujj semleges színben, bármilyen típusú nyilvánvaló blincs részlet vagy ünneplés részletei nélkül (miért van olyan sok irizáló PVC, még elegáns cipőben is. )?
Általános megállapításaim: Az irányított lábujjak és a stilettók is visszatérnek egy hatalmas módszerrel – úgy tűnik, hogy a blokk sarok a módszerükön. De: Felfedezhet egy kicsit bármit az üzletekben a sarok és a lábujj alakja szempontjából, így nem követeli meg, hogy sietjen minden új cipőt.
Kíváncsi vagyok, a látogatók-hol keresne egy trend cipőt, ha korlátlan költségvetésed lenne? Vettél -e valamilyen fantasztikus új cipőt az utóbbi időben?
Ez a közzététel társult linkeket tartalmaz, valamint a Corporette® jutalékokat készíthet a bejegyzésben található linkekkel végzett vásárlásokhoz. További részletek itt lásd itt. Mondj köszönöm neked nagyon a támogatást!

A legkedveltebb, legkényelmesebb sarkú munka az idők előtt
Ezek évek óta működnek, azonban érdemes megjegyezni, hogy nemcsak még mindig eladják őket, hanem még mindig sok bestseller listán vannak! A Sam Edelman szivattyú (#2) a Shopbop jelenlegi bestseller, valamint a blokk sarkú Marc Fisher Ltd (#3) a jelenlegi bestseller mind a Nordstrom, mind a Bloomingdale’s-nél.
Egy másik megjegyzés: Az egyik kedvencünk a meztelen sarkú sarokhoz, Kahmune jelenleg a Shopbop-ban eladó!)
(Mint fentebb megjegyeztük, úgy tűnik, hogy a blokk sarok a módszerükön szerepel, ám az Everlane szivattyú, valamint a Tory Burch szivattyú mellett néhány bestseller listában, például az alábbiakban, az alábbiakban is felfedezheti őket.
Ez a néhány preferált sarkú 2022 -es sarkú sarkú, azonban ellenőrizze a kényelmes sarok teljes útmutatóját!

A fenti képen néhány, az irodában előnyben részesített fekete sarokunk: egy / két / három / négy / öt
Néhány divatos cipő a munkához …

A Zappos stílusterülete bemutatja Sam Edelman ezt a hegyes lábujját. A 139 dolláros sarok 2,25 ″ -es sarokmagassággal rendelkezik, és 5-14 méretben kapható. (Nagyon szokatlan, hogy bármit látunk a 12 -es méret felett!) A J.Crew Colette Slingbacks hasonló stílusú, azonban aszimmetrikus vámpírokkal.

Ez a 3,25 hüvelykes sarokú hegyes lábujj stílus új bestseller a Revolve-nál-valamint a L’Agence-ből származik, amelyet a blúzok, a blézerek, valamint a több. 6-10 méretben kínálják 395 dollárért a fenti képen látható fekete velúrban. A Nordstrom rengeteg színt hoz, néhányuk 158 dollárra emelkedett; Hasonlóképpen felfedezhet néhány színt az Intermixnél.

Noha az ultra-klasszikus Romy cipőjük továbbra is bestseller, ez a másik Jimmy Choo cipő egy új bestseller a Bloomingdale-nál. Szeretem az irányított lábujját, a kis hevedert, valamint a 2,5 ″ -es lekerekített sarkát. Ez 725 dollár a Bloomingdale-nál két szabadalmi bőr színben, 5-12 méretben kínálva (néhány méretet felajánlottak). Több színben fedezheti fel a Jimmy Choo -n, valamint a Theresa -nál (beleértve a Matte Black -t, valamint néhány változatot a lakásokban!).

A Net-A-Porter a Louboutin Kate szivattyúját mutatták be-megjegyzik, hogy öregségi stílus. A cipő 775 USD, valamint a Net-A-Porter négy színben, valamint az IT34-IT42 méretű; Hasonlóképpen felfedezheti őket a Nordstromban, a Neiman Marcusban, valamint más tervezői áruházakban.

A Ferragamo sarok mindig látogató, amelyet a kényelem érdekében részesítenek előnyben-valamint ezeket a hegyes lábujjcipőket már barnás színben mutattuk be. A Neiman Marcus legkeresettebbjei, 5,5-11 méretben kínálják 850 dollárért; Hasonlóképpen felfedezheti őket a Nordstromban.

A sarok görbéje rendkívül hasonló a nagyon népszerű Ann Taylor szivattyúkhoz, a MILA -hoz.
Mint ez a szolgáltatás? Vizsgálja meg a legutóbbi részleteket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *