A krikettruházat

kapásakor figyelembe kell venni azokat a dolgokat, amelyeket figyelembe kell venni, amikor krikettruházatot kap
2010.07.07., Feladta Alanic Global
Nagyon sok krikettruházat van, amelyet a lelkes krikett optimalizálni akarja az eredmények, játszani és kényelmesen gyakorolni, és csak a részt. A piacon választék a divatos krikettruhák, például krikett mezek, krikett ingek, krikett fitnesz ruhák és testreszabott ruházati cikkek.
Az új játék fejlődésével a krikett kopás sokkal kritikusabbá vált a stílus, a hatékonyság és a kényelem szempontjából, mivel a sportolók a játék területén a legkisebb előnyt kívánják elérni.
A mérkőzés napjához szükséges ruhák
Bármely krikettnek a krikettfehérjek tartományának kell lennie, beleértve egy fehér krikett pólót és a szokásos módon koordináló nadrágot. Sok krikettklubnak lenne a krikettklub pólója logójukkal, míg a testreszabott jumpereket a klub egyenruhájának megfelelően lehet készíteni. Sok üzlet individualizált krikett pólókat árusít, választott színekkel, klub jelvény kötött szövetekkel, számmal és névnyomtatással.

Egy súlyos krikett gondoskodik arról, hogy hosszú ujjú és ujjatlan ugró (csúszás) legyen, míg a krikettsapka szükséges ahhoz, hogy a szemét az intenzív napsütésből takarja el, és a túlzott hőtől megmentse a fejét egy hosszú terepi munkamenet után, egy hosszú terepi munkamenet után a túlzott hőtől a túlzott hőtől a túlzott hőtől a túlzott hőtől a fejét a fejétől a fejétől, egy hosszú terepi munkamenet után. fényes nap. Sok krikett, különösen a kagylók testreszabott krikett zoknit adtak volna, hogy további meleget és védelmet nyújtsanak a lábuknak, míg a hasi őr/doboz rögzítéséhez pár krikettrémre van szükség. Sok combőrnek kell verni a rövidnadrágot, hogy biztonságban maradjanak, míg az alapréteg és az izzadság extra tárgyak.

Rajongói ruházat és edzőruhák
A krikett -fitnesz kopás a piacon elérhető a pályafutás alsó részén, kapucnis pulóverek, könnyű, fitnesz teteje és nadrágjain. Mivel ezeket a dolgokat nem használják a meccs játék során, sokféle színben kaphatók, bár az edző mez általában szokásos fehér ing. A krikett rajongók hivatalos krikett pólókat is kaphatnak, amelyeket a Premier League csapata, hazai klubok és nemzeti csapatok viselnek.

Alanic Global · A krikettruházat megszerzésekor figyelembe kell venni azokat a dolgokat
Olyan anyagok, amelyeket felhasználtak
Manapság sok krikettruházat -gyártó könnyű műszaki anyagokat használ a krikettruhák előállításában, míg néhányuk hagyományos poli/pamut keverékeket használ. Sok új krikett póló és nadrág készül a legjobb lélegző poliészterből, izzadság abszorpciós sokoldalúsággal. Egyéb élvonalbeli fejlemények közé tartozik a hálófedél, amely javítja a levegőminőség és a nedvességszabályozó képernyőket. Az új krikett póló vékonyabb, mint a társaik, és meglehetősen könnyű bélésük van. A modern szöveteket, például az egyszerű gondozású akrilt használják a kortárs krikett-ugrók előállításában, ám a hagyományos gyapjú- és gyapjúkombinációs krikett-jumper továbbra is releváns a mai ágazatban, különösen az individualizált krikett-ugrókban.
Üzleti tulajdonosok Ha érdekli, hogy krikettruházatot adjon hozzá a floridai nagykereskedelmi ruházathoz, vegye fel a kapcsolatot a népszerű gyártókkal, hogy ömlesztett megrendeléseket tegyenek.

Címkék:
Ruházatgyártók Floridában
krikettruházat Ausztrália
Krikettruházat -disztribútorok
krikettruházatgyártók
krikettruházat -gyártók USA
Krikettruházat -beszállítók
Krikettruházat USA
krikettruházat nagykereskedelem
egyedi krikettruházat
Florida nagykereskedelmi ruházat
Sportruházat -gyártók floridai
Nagykereskedelmi ömlesztett ruházati gyártók floridai
Nagykereskedelmi ruházat Floridában

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *