Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Kapszula szekrény létrehozása a munkához

Kapszula szekrény létrehozása a munkához

A kapszula szekrény munkához – korlátozott számú alapvető darab, amelyet sok ruházat létrehozására kombinálhat – egyre népszerűbb, ami értelme, ha megnézzük a „párhuzamos tendenciákat” Lassú divat ”és Marie Kondo az életmódosító varázslat, amellyel a takarítás (AFF). A minőségi darabokra való összpontosítás + hangsúlyt fektetni a deklubing/szervezet = kapszula szekrényre.
De hogyan hozhat létre kapszula szekrényt a munkához, és hogyan lehet lecsökkenteni azt, ami jelenleg a szekrényedben van? CSOGOSZTÓ CANGÁLÓK…

Hatalmas rajongója vagyok a Corporette -nek, és javaslatot akartam nyújtani egy jövőbeli bejegyzésre. Mivel a helyszín hatalmas tulajdonsága a megfelelő ruházat, érdekelne megvitatni, hogy a női szakemberek szekrényei valójában mit tartalmaznak.
Miután több évet töltöttem New York -ban, megtanultam valóban levágni a ruhásszekrényemet (ami szintén jobb a költségvetésemhez)! Jennifer Scott nevű író ihlette (nincs vele kapcsolatban), aki közzétette a Madame Chic Tanulmányok Sporting CP Mez című könyvet. A könyvben, valamint a blogjában megvitatja azt a fogalmat, hogy kapszula -ruhásszekrényt tartalmaz, amely kiváló minőségű és megismétli az egész szezonban.
A koncepció rugalmas – például egy ügyvédnek több ruházata lesz, mint otthon, mint háziasszony -, de az ötlet az, hogy jobb, kevesebb ruhába fektessen be, amelyek utoljára. Ezt magam is cselekszem, de kíváncsi vagyok, hogy mások is ugyanazt csinálják -e, és hogyan (és ez érdekli -e a Corporette olvasóim számára).
Beszéltünk arról, hogyan lehet vásárolni a gardróbszekrényt, a „divat matematikát”, milyen gyakran megismételheti munkaruháit, és hol kezdje el, amikor stílus inspirációra van szüksége, de nem beszéltünk kifejezetten a kapszula szekrényekről. Még mindig magam is tanulok róluk, ezért kíváncsi vagyok, hogy hallom, mit gondolnak az emberek.

Úgy gondolom, hogy a kapszula szekrényének gondolata évek óta működik – természetesen az utazáshoz. De a Madame Chic (amely nyilvánvalóan az első számú könyv a divatban és a stílusban az Amazonon!), Az a tendencia, hogy a dekoráció, az Instagram kihívásokkal jár … egyre többen a kapszula szekrényeket látják, mint minden nap öltözködés. Vásároljon kevesebb cuccot, vásároljon jó cuccokat, és viselje folyamatosan.

Számos blogger kapszula szekrényeket küld (lásd az alábbi „További olvasmány” linkjeinket); Még a Madame Chic szerzője is YouTube videókkal mutatja be a saját kapszula szekrényeit.
{Kapcsolódó: A nők számára alkalmi üzleti alkalmi végső útmutató}
(Vannak, akik ezt még tovább veszik, mint Obama, és csak egy ruhát viselnek, hogy csökkentsék a döntési fáradtságot.)
Tehát hogyan csinálod a munkáért? Íme.
Ha már van valami, amit szeretsz, kezdje el ezzel. Ha ez igazán szomorúvá tenné, Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez ha soha nem viselné a fényes narancssárga Louis Vuitton Epi táskáját (vagy valami), akkor kezdje el a keverékben. Ha van egy OBI öv, amelyet szeretsz – vagy egy pár lila szivattyú -, győződjön meg arról, hogy a kapszulában választott minden, amit a kapszulában választ, az ezzel a darabban.

Válasszon egy semleges alapot. Fekete, haditengerészet, szürke vagy bézs – Milyen színű a kedvenc öltönyed? Milyen színű a legtöbb kiegészítő? Ha a kedvenc táskái és cipője barna, érdemes átgondolni a feketét. Válasszon egy semleges alapot. Szekrényes cikkek, amelyeket itt vásárolni kell: egy megfelelő öltöny elválasztással – blézer, hüvely ruha, ceruza szoknya, nadrág.
Egy pár szivattyú
Táska
Öv

Válasszon egy második semlegeset. Fehér, krém, karamell, szürke, haditengerészet, bézs – ha egy darabot választ, hogy összpontosítson (ahelyett, hogy véletlenszerűen vásárolna semlegeket Willy Nilly), akkor összetartóbb megjelenésű lesz. Ha olyan üzleti alkalmi irodában vagy, hogy a farmer elfogadható, akkor a kedvenc farmer (vagy általában a farmer) második semlegesnek tekinthetem. Fontos tételek, amelyek ide jutnak: A munkaképes nadrág-trend pár (akár boka nadrág, Kanadai labdarúgó-válogatott Mez folyó nadrág vagy magas derékú, felgyújtott nadrág van rajtad)
egy hüvely ruha
egy blézer, amelyet külön – textúrával kell viselni
ropogós blúz
egy folyó blúz

Válasszon két vagy három színt, amelyekre összpontosíthat az akcentusokra. Nemrégiben rájöttem, hogy inkább kontrasztos színeket viselek, nem pedig kiegészítő színeket – tehát számomra azt hiszem, megpróbálom a jövőbeli vásárlásokat a kobaltkékre, a pirosra és a lilara összpontosítani. Szeretem a vörös és a lila együtt. Szeretem a kobaltot és a vöröset együtt. A kobalt és a lila számomra kissé túl kiegészítő – de ez még mindig koherens megjelenés. (Ha ez túl sok a szín az Ön számára, válasszon egy harmadik vagy negyedik semleges, vagy lágyabb színeket – például világoskék vagy menta zöld.) Ha valóban korlátozza a dolgokat, akkor nincs szüksége egy csomó darabra ezekben színek. Javasolnék néhány dolgot: egy pár cipőt egy színes pop -hoz
Nyilatkozat nyaklánc
Ceruza szoknya vagy felgyújtott szoknya
Blazer vagy kardigán
Egy blúz, amelynek egyik színe nyomtatja
egy sál, amelynek egyik színe nyomtatja
Egy táska az egyik ékezetes színben – ha a semleges táska egy táska, akkor ezt táskaként, válltáskaként vagy tengelykapcsolóként szerezze be.

Néhány semleges ékszerdarab a többi darab kiegészítéséhez. Ha szereted a szürkéket, érdemes lehet menninullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *