A legjobb karácsonyi címcímkék

Mondja meg, hogy még nem kimerült az összes karácsonyi vásárlásból, mivel vadonatúj koncepcióm van az Ön számára. Ahelyett, hogy megfizethető ajándékot vásárolna, amelynek nincs értelme, azt javaslom, hogy vásároljon karácsonyi címcímkéket. Imádnivalók, és hasznosak is, minden alkalommal, amikor valaki bemutatja magát. Kevesebb, mint 10 dollárért megvásárolhatja saját címcímkét, amelyet a karácsonyi szellemben testreszabnak.
Az apróságok az a hely, ahol a címcímkék várnak rád. A sok karácsonyi befolyásolt minta mellett hozzáadhatja a saját, előnyben részesített csomagolást, valamint az ajándékot.
Kiválaszthatja a kívánt stílus testreszabását: Módosítsa a színt, adjon hozzá egy látványos betűkészletstílust, és válassza ki az üzenetet. A címcímkék mérete 2,38 × 1,12, téglalap alakú vagy 2 × 2, kör. 1 A készlet tartalmaz 24 gyönyörű, becsomagolt karácsonyi címcímkét, azonban kiválaszthatja a kívánt mennyiséget.
Látogasson el a TinyPrints webhelyre, hogy sokkal többet fedezzen fel vállalkozásukról, és természetesen a megrendelés elhelyezéséhez.
Egy kicsit tipp: december 28 -ig 40% -os diszkontrátát kínálnak az ügyfeleknek. Kattintson az alábbi képre a részletek megtekintéséhez.

A legjobb karácsonyi cím címkék

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *