Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Adjon hozzá tartományt a lábbelihez nagykereskedelmi zoknival

Adjon hozzá tartományt a lábbelihez nagykereskedelmi zoknival

. Adjon hozzá tartót a lábbelihez nagykereskedelmi zoknival
2015.07.27., Autanic Global közzétette
A cipő viselése azt sugallja, hogy egy pár zokni követelménye van. Ez valami, ami magától értetődik. Tehát a mindennapi viselethez a nagykereskedelmi zokni meglehetősen szükséges. A zokni sok méretben, színekben, stílusban és mintákban kapható. Okos, hogy az Ön igényeinek megfelelően válassza ki a zoknit. Tehát nézzük meg néhány olyan alapvető jellemzőt, amelyek mindegyike a különféle zokninak van.

Normál hosszúságok Az ilyen típusú zokni általában néhány hüvelyk meghosszabbítást nyújt a bokájától. Ezeket általában nadrággal és nadrággal használják. Ezek széles lábméretűek. Ezenkívül nagyon sok szín és minta van ezekkel.

Egyéni térd magas zokni, ha sportjátékos vagy, akkor határozottan meg fogja érteni, mi ezek a testreszabott térd magas zokni. Ezek a zokni meghosszabbítják a térd alatt, és a labdarúgók által az egész világon általában használják. Ezek általában vegyes pamut anyagból készülnek, spandex keverékével, hogy a nyújtható természet biztosítsa. Valójában a megfelelő első napi intézményi öltözék, valamint a fehér térd magas zokniból áll. Az USA -ban a zokni termelők megértik ezen zokni jelentőségét a sportolók számára. Tehát még a testreszabás választását is biztosítják. Az ezekhez a zoknihoz szükséges elsődleges jellemző a keménység, mivel hajlamosak a terepen nagy durva felhasználásra. Ezért ezek a zokni kötött anyagból készülnek, amely hosszabb ideig formájúvá teszi őket. Ezeket a zoknit monokromatikus árnyalatokban is felfedezheti a nyomtatott oldalakon kívül. A csapatjátékosok számára a szín és a minta egyezik a csapat ruhájával. Általában a lágyabb színek kevésbé kedvelik ezt a funkciót, mivel a szennyeződés sokkal gyorsabban jelenik meg az ilyen típusú zokninál. A magas színvonalú anyagból készült, mivel az ilyen szennyeződés nem sok problémát jelent. Ezek meglehetősen egyszerűbbek a mosodához, és a foltok, valamint a szennyeződések nem tartják be a szövet pórusait.

A bokahosszú zokni Az ilyen típusú zokni rövid hosszú és a boka fölött. Nagyon sok női teniszezőt fedez fel, amely jóváhagyja ezt a zokni stílusát. Az ilyen típusú zokni rengeteg esélyt kínál arra, hogy szégyentelje a kanyargós lábát, ha rövidnadrággal vagy kis szoknyával használják.

Ha kiskereskedelmi vállalkozásban dolgozik, akkor tanácsos, hogy mindenféle nagykereskedelmi zoknit tartalmaz a készletében, mivel soha nem érti, amit az ügyfele igényel.

Címkék:
Egyéni térd magas zokni
zokni producer USA
nagykereskedelmi zokni

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *