Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Hogyan adhatunk színt és az életet a szublimációs ruházathoz?

Hogyan adhatunk színt és az életet a szublimációs ruházathoz?

Pontosan hogyan adhatunk színt és az életet a szublimációs ruházathoz?
2015.05.11., Kiadta az Alanic Global
Az ugyanazon régi típusú ruha viselése ismétlődő stílusokkal, valamint mintákkal minden bizonnyal unalmassá válik. Tehát, hogy szünetet biztosítson ugyanazon tipikus típusú ruháktól, a tervezők megpróbálják új stílusokat előállítani, amelyek elsősorban ötletes nyomatok. Ezeket a nyomatokat hagyományosan a pólókra nyomtatják, ami azt jelenti, hogy a minta beragadt az ingre. Ennek a technikának azonban számos hátránya van, mint például a képernyőnyomás, amelyet az idő múlásával használ, így a póló rendkívül kopottnak tűnik. Ezért a termelők sokkal fejlettebb módszert dolgoztak ki, amelyet szublimációnak értettek. Itt a festéket gáznemű típusúvá alakítják, amelyet az anyag elnyel az előnyben részesített kialakítás típusában. Ez a póló színét gyorsan, valamint a nyomtatás nem viselkedik, mert maga az anyag részévé válik. Ez az újabb technika módszert nyújtott az újabb mintákhoz, valamint a nyomatokhoz, amelyek olyan szépen megismételhetők egy darab ing felett. Néhány figyelemre méltó, amelyek a szublimált ruhákat annyira kiemelkedővé tették, a következők.
Rajzfilmek és animált figurák
Szóval, melyik a preferált rajzfilm? Popeye vagy Tom, valamint Jerry? Megkaphatja, amit nyomtat az ingre. A színek és a stílus olyan szépen jönnek ki, hogy valóban úgy tűnik, mintha Tom futna, miután Jerry vagy Popeye megeszi a spenótot. Az animációs karakterek valódinak tűnnek, köszönhetően az eljárás elvégzésének pontosságának.

A természet festői varázsa
Gyorsan megismételheti a természetet, valamint annak csodálatos varázsait a szublimációs ruházat segítségével. Tehát a korlátlan ég, valamint a korlátlan víz még sokkal elbűvölőbbnek tűnik a szublimáció felhasználásával. A finom szempontok, mint például a pillangók, valamint a szárnyai kifinomult mintái, szépen adhatók az életnek szublimációval.
Képek a kiemelkedő személyiségekről
A Che Guera póló viselése mindig népszerű volt. A pólók használatának mintája a kiemelkedő karakterek képeivel itt marad. A szublimációval ezek a képek rendkívül valódinak és vonzónak tűnnek.

Ha Ön üzlet tulajdonosa vagy kiskereskedő, akkor a legszebb a szublimációs ruhák készítéséhez, mivel ezek valóban igények. Közvetlenül a szublimációs ruhadarabok gyártóitól beszerezheti őket, mivel ezek sokkal jobb költségeket tudnak biztosítani Önnek, mert minden bizonnyal ömlesztve vásárolna.

Audio fájl:
Audio lejátszó

00:00
00:00
00:00

Címkék:
szublimált ruházat
szublimációs ruházat
szublimációs ruházati gyártók

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *