Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized A RedBubble Challenge: Virágstílusok

A RedBubble Challenge: Virágstílusok

RedBubble Challenge: Virágtervezés

Mindig nagyszerű nap, amikor a hír szórakoztató kép nehézségekkel kezdődik, amelyek megszüntetik a művész képzeletét. Az elmúlt hetekben az innovatív piacra került sor az ilyen versenyekkel, valamint most a Redbubble fordulója!
Van egy hosszú forró nyaralás előtt, bár úgy tűnik, hogy a termelésre szánt szétválasztott lelkek az íróasztalukhoz kapcsolódnak. Ez egy teljesen szabad szellem élete, ezért a nehézségi sorozatot tartózkodásnak nevezik. Otthon maradsz, előállítasz, majd egy halom pénzbe dobja. Nem egészen, azonban ezt az egészet a szórakozás körül szervezik, nem? Bár a 100 dollár, valamint a Redbubble honlap funkciója sem olyan jó.
Mivel ezeket a hónapban való megfelelésben értékelik, hetente 4 különféle témát fedeznek fel. Lesz egy szezonbeli trend stílus, valamint bizonyos termékek, mint például póló, táska vagy párna. Konkrét vagyok, hogy van egy Instagram -fiókod, és ha nem, akkor lépjen rá, mivel Ön megköveteli, hogy ossza meg munkáját a #RBSTAYCAY és a #REDBUBBLE hashtagokkal.
A legelső stílus a virágstílusok, valamint az összes bejáratot május 5 -én, péntek előtt, 23.59 -ig kell feltölteni.

Tehát, vegye be a virágos stílusokat, és örüljön a Staycation Challenge -nek!

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *