Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing #NSALE Utolsó nap: Kedvencek 50 dollár alatt

#NSALE Utolsó nap: Kedvencek 50 dollár alatt

Ma van a Nordstrom évforduló eladásának utolsó napja !! Mivel ez az eladás vadonatúj őszi tételek (nem csak a kedvezményes darabok, amelyek nem adtak el eladást az elmúlt évszakokban), az árak ma este éjfélkor térnek vissza, ahol az őszi szezonban maradnak. Olyan sok elem van még elérhető, és rengeteg újratelepítésre került, tehát ügyeljen arra, hogy olvassa el az eladási válogatásaimat ebben a bejegyzésben, és ez a bejegyzés, valamint az összes kedvencem az alábbi 50 dollár alatt !!

De először néhány pattanás ennek a nagyon kényelmes csíkos pulóvernek (eladó, teljes mértékben raktáron és 50 dollár alatt !!), és ezek a fehér farmer (szintén eladó !!), amelyet tegnap viseltem, plusz néhány más tételt, amelyeknek különleges szükségük van különlegességre. Figyelem…

Arra gondoltam, hogy láttam mindent, amit ez az eladás kínálhat, de úgy tűnik, hogy továbbra is új drágaköveket fedezek fel. Íme a három dolog, amely jelenleg a bevásárlókosárban:

Ez a gyönyörű csipke -részlettartály az eladás első napján elfogyott (nem meglepő), de újratelepítették és három színben kaphatók! (Mennyire csinos ez a szürke?!). Látom egy ceruza szoknyával az irodában, vagy a hétvégén sovány farmert szakított. A trendről, eladásra, ponton. Kész.

Ebből a bejegyzésből tudod, hogy manapság az olajbogyó árnyalatairól szólok, tehát ünnepelje a szemét erre a gyönyörű kabátra. Teljesen ideális az iroda számára, függetlenül attól, hogy milyen színt visel az alatta – a Black, a Navy, a Camel, a Fehér, a Burgundia – lényegében nincs olyan szín, amely nem választja az olajbogyót. Ó, és amíg az olajbogyó -vonaton vagyunk, csak nézd meg ezt a parkot. Valaki visszatart.

Egy másik elem, amely nagyon gyorsan elfogyott, de újratelepítették, ez. fekete. ruha. Iroda-megfelelő sziluett néhány komolyan ünnepi hangulattal … azt hiszem, hogy el tudom dobni ezt. Nincs szükség magyarázatra.

Csíkos pulóver: Project Social T | Jeans: Olcsó hétfő | Tank: Régi, hasonló itt | Nyakláncok: Itt és itt

És most az eladások legjobb alkujainak, ruházataimnak, kiegészítőimnek, otthoni és báj kedvenceknek az 50 dollár alatt van !!

Az eladási válogatások 50 dollár alatt!Boldog vásárlás! Remélem, volt egy fantasztikus hétvégéd !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *