Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Polo póló ingek trendje: A legújabb „it” ing, amely visszatérő

Polo póló ingek trendje: A legújabb „it” ing, amely visszatérő

divat, állandóan változik. Mint az ember, még a divat is fejlődik. Ez a természet jogszabálya. Tehát itt az ideje, hogy visszavonja a használt pólóit, mert ideje átölelni a póló póló trendjét.
A póló pólók képeket hozhatnak egy golfprogramról vagy társadalmi ízű szekrényekről a szemed előtt. De a valóságban a póló póló sokkal rugalmasabb, mint amit úgy gondolnak.

A póló pólók használatának abszolút kulcsa az, hogy párosítja azokat ruhadarabokkal vagy termékekkel, amelyek segítenek, és nőiesebb River Plate Mez érzést nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy el kell dobnia a szokásos khakisokat, valamint a cipőket, hogy az innovatív oldalra kerüljön, hogy biztosítsa, hogy integrálhassa azokat olyan darabokkal, amelyek segítenek a görbék széfájában.
Ez a nők számára készült póló póló úgy érezte, hogy létezik az S/S 15 kifutópályákon, mint például a Chanel, a Balenciaga, valamint egy kiemelkedő átalakítást jelölve. Vessen egy pillantást erre az S/S 15 Balenciaga Polo ingre. Nem tűnik igazi kötelezőnek?
Forrás: cliquimg.com.

Forrás: cliquimg.com Minden kitalál, hogy kik a mérnökök ennek az aláírási póló pólóknak? Lacoste, valamint Polo Ralph Lauren, akik mindketten elküldték a Polo Tee verzióikat a legutóbbi S/S15 kifutópályáikról.
Forrás: thetrendspotter.nethwhat a póló pólóinak pluszpontjai? Nos, elsősorban egy egyszerű formát, amelyet viselni kell. Másodszor, visszatért retro, felszerelt stílusokkal, valamint kortárs megjelenésű barátokkal. Ugyanakkor, ami ezt a preppy stílusú megjelenést divatossá teszi, a szövetek, nyomatok és textúrák nem szokatlan játéka, kivéve a leesett vállat, valamint a boxy sziluetteket.

Igen, megértem, hogy a póló pólóit jól szeretné AS Roma Mez kinézni, és nem fárasztó és unalmas. Vizsgálja meg az alábbiakban bemutatott példákat, amelyek friss divatpontot nyújtanak a póló pólók trendjéről.

Polo pólót visel
Pontosan arról, hogyan kell viselni a póló pólókat, vannak számú lehetőség. A Polo ing használatának szépsége az, hogy testreszabhatja azt a helyzetbe.
Polo póló ing sokféle színben, anyagban, valamint dugványokban kapható, amelyeket az ingek varráshoz használnak. Csak azt követeli meg, hogy fedezze fel az ing megfelelő árnyalatát, amely megfelel a természetes bőr tónusának. Ráadásul fontos, hogy az együttes általános színeit holisztikus módon vegye figyelembe.

Forrás: cliquimg.comhogy arról, hogy a pólusos pólóhoz Peppy kiegészítő érintés biztosítja azáltal, hogy szoknya állati nyomtatással jár?
Forrás: A cliquimg.comspring idő mindig maradhat a memóriakönyvben, amikor a gombos póló pólót párosítja a Culottes-szal.
Forrás: cliquimg.comtips a Polo póló használatáról
Az irodai stílusról, amely a póló pólókat jelent, akkor a póló ingét laza módon integrálhatja a blézerrel. Az ing beilleszthető a nadrágba vagy a farmerbe. A legfelső gomb kivételével az összes gombot rögzíteni kell. Ezenkívül a gallér Atalanta BC Mez sarkának a Blazer vágás alatt kell maradnia.
A piknik vagy a szabadban való ünnepléshez érdemes egy rövidnadrágú póló viselése, valamint tovább kiegészíti azt a nyakán és a kezén lévő nagy díszekkel. Hasonlóképpen beillesztheti a póló pólóit rövidnadrágba, valamint dekoratív övet is viselhet.
Ne viseljen abszolút laza pólót, mivel ezek az alakja sokkal nagyobbnak tűnhet, mint amilyen valójában.
Forrás: pixel.brit.coso kedvesek, remélem, hogy kapsz egy lógó póló ingmintát, valamint hogy pontosan hogyan lehet a munkahelyi ringatást, valamint a laza dos-t. Viselne póló pólókat a munkához? Ossza meg gondolatait velünk a megjegyzés szakaszban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *