Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized A csodák és csodák napjai

A csodák és csodák napjai

Minden alkalommal, amikor aggódom, hogy valójában a vég időkben vagyunk (megpróbálják emlékezni, ha ezek a wackaloonok még megsemmisítik a vörös üszőjüket, majd kezdve, nevetségesen, hogy pontosan mit akarnak Legyen a legjobb dolog az apokalipszis viselésére – minden bizonnyal sok zsebre lenne szüksége, és persze, ha az apokalipszis szembe kell néznie, biztosan nem érdekel az esetleges tüdőrák, hanem az azbeszt ruhát használhatja … és piros Matchy-Matchy?) Emlékszem arra, hogy még akkor is, ha gyorsan közeledünk a csúcsidőszakhoz; vannak vigasz; Még ha a világ is fut, akkor a legjobbat tudjuk tenni, ami még mindig körül van.

Mint például az internetek. Amely lehetővé teszi számomra, a kattintás néhány gomb, és böngészni egy kiállítást a találkoztak 2002-ben – Blithe Spirit: A Windsor Set, és nézze meg a ruha a másik alkalommal, amikor valami volt az, hogy nem volt tervezés a jövőre , sokkal kevesebbet a következő évtizedben; Olyan idő, amikor az 1939-es pártba mennek.

Mindig meglepő, hogy a puszta elektronok képesek olyan kincseket viselni számomra a vezetékek és a hullámok révén; a kincsek majdnem efemer, mint az elektronok. Milyen valószínűtlen, milyen nevetséges! Amit a Vionnet stúdiójában a Petite főtudomány azt hiszi, hogy azt mondták, hogy néhány amerikai nő, hetven év a jövőben, nézd meg ezt a ruhát – alapvetően a telefonon? Egy pinrel ragaszkodna, és elmondja, hogy hagyja abba az idejét. A nő, akinek ez a ruha készült volna szippantani – a lány úgy vélik, hogy egy év alatt, talán két ruhája lesz reménytelenül ki a divatból, és nem éri meg senki figyelmét.

Ez a ruha fekete selyem szatén és fekete selyemháló, flitterekkel. (A nedves WC-papírból készült ruha valószínűleg kevésbé törékeny lenne.) És mégis – még mindig itt van. A gyártó elment; viselője eltűnt; Minden ember, aki egy foxtroton keresztül vezetett, régen elment: de még mindig itt van. Még mindig itt, és mivel ez egy múzeumban van, biztonságos és védett mindentől a túlzott páratartalomtól az erőszakos videojátékokig, valószínűleg továbbra is itt, és különböző generálásokon keresztül, és néhány nagyon okos mérnöki, a napi aggodalmainkon kívüli sárgaréz periódusunkkal És csak egy pillanatra nézd meg.

Lehet, hogy (fekete madarak, olyan rosszul bánnak), mint egy Memento Mori, de lehet, hogy olyan fajta emlékmű: ha valami olyan finom lehet, hogy képesek legyőzni az ilyen szörnyű történelem, miért nem kellene? Szeretném felhívni ezt a fordított Ozymandiákat; Nem “nézd meg a munkámat, hatalmas és kétségbeesés!” De helyette, csendes meghívás, hogy örüljenek.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Az első ruha és az utolsó ruhamarcha 2008. 12.
Titkos ruhák # 12March 16, 2007-ben 29 hozzászólás
A ruhák titkos élete. 8Sept, 2006. év

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *