Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Az anya minden Linktastic csütörtökön

Az anya minden Linktastic csütörtökön

tettünk valóban volt egy linktastic csütörtök még? Nem baj, ez továbbra is a legnagyobb. Meg kell tartani, emberek megy át a (US-ians) hétvége, tekintve, hogy nincs mód én blogolás holnap, én tizenötödik házassági évforduló!

A jelen tizenötödik évfordulóján a „kristály”, és így DH és én már viccelődtünk, hogy mit adnak egymásnak: „A DVD-n a The Dark Crystal!” “A CD a The Crystal Method, vagy a Crystal Gayle!” „Hamburgerek származó Krystal!” „Túl sok Crystal Light!” de a viccet mindig megáll „crystal meth!” (Igen, tudom, a kábítószer-használat nem vicces, főleg met, de …). Azt hiszem, csak fog menni görkorcsolya, mégis.

Anway: tovább a linkeket!

Azt Sorta ütött ez a minta a múlt héten, bár még mindig fogalmam sincs, hová tegye a zsebébe. Annyira Lilly-Pulitzery, nem? Azt hiszem, ez a sál-lófarok kombó. Látom, ez a szabadság sávoly kontraszt kötelező, natch … vagy talán egy fényes bosszúság. Sárga, rózsaszín kötelező? Ó! Különben is, Michelle Minták a múltból van még egy, kicsit nagyobb méretű (B38-40); kattintson a képre, ha dobott fel! és mondd meg, hová tegye a zsebébe, kérem.

Ja, és beszél minták: Jen megkezdte egy külön rész a webhelyén, ahol közel 200 minták az eladásra $ 1-4. és az ő utalvány kódját július FIREWORKS15, 15% kedvezmény. használja újra és újra minden hónapban …

A nagy emberek (Hi Trudy!) A Hotpatterns fut választani 3, pay 2 eladó … Azt hiszem, ez az automatikus, nincs szükség kódra.

Sheila a Ki a hamu gyűjtemény is csinál egy eladó: 15% kedvezmény minden hétvégén, kód-Amerikában.

PashaPlum csak tesz néhány nagyobb méretű minták az ő Etsy bolt. Szeretem ezt a legjobban.

Ne feledje, hogy varrni U wiki verseny? Birgit és Jace nyert!

Mary Beth küldött egy linket erre az előke a PurlBee. Ez nem egy ruha, de vannak ebben a lenyűgöző vászon torzítás szalag Japánból, hogy érdemes megnézni …

Kay küldött egy linket a másik WC-papír esküvői ruha versenyen, ez a tervezés diákok (szponzorálja kasmír szövet, ami szerintem egy kanadai márka). Néhány „Nem tudom elhinni, hogy a készült toalettpapír” pillanat van, az biztos.

Többen (köztük Margaret India és Jen) küldött egy linket a félelmetes filctollal pocket ruha:

Imádom az összes kis zsebek, de nem tudott legalább egyikük volt elég nagy a mobilom?

Lisa küldött linket egy kerfuffle át a NYT körülbelül kabátok-köteles éttermek. Mondanom sem kell, én határozottan oldalán a sznob étterem. Nem azt mondom, nem tud enni, divatos ételt strandpapucsra Azt mondom, hogy miért akarod? Kevés elég lehetőséget, hogy minden felcicomázott ezekben a napokban, úgyhogy lássuk a szórakozást!

Nora küldött egy fantasztikus link a rosszaság volt a tea ruháját.

Eirlys küldött egy linket erre Michael Miller nevű anyagnak Ez varrás Hibás. Ez megnevettetett …

És Dilly küldött egy linket erre gyapjú kis Es rajta. Azt hiszem, hogy lenne egy kivételesen kifinomult Halloween jelmez. Varrni azt a torzítást, hogy egy businessy öltönyt, majd azt állítják, hogy egy Enron vezetői. senki nem kap meg, amely csodálatos lenne.

Tudta, hogy a kék Gardenia blogol tanulás varrni? Ő vidám. és ő minden bizonnyal elegendő mintát lehet választani. (De én nem hiszem, hogy meg kell tennie ezt.)

Rita a Cemetarian elküldte nekem ezt a gyakorlatban, hogy az én I-love-redő üzenet. Soooo szép.

Láttam Jeffrey Beebe festmények a múlt héten, és beleszeretett velük. Most kell, hogy legyen mérsékelten-to-nevetségesen gazdag, így tudom, így a munkáját. de egy lány álma … a clock-nézés sörte-blokk srácok.

És túl sok-ember-lista elküldte nekem a linket a levélben sál. és nagyjából mindenki bocsánatot kért elküldené, amelyre azt mondom: „Ne kérj bocsánatot! folyamatosan küldött!” Úgy értem, ez nem olyan, mint a linkek felhalmozódni sodródik körül irodámban … és mindegyik egy bájos tip, hogy az emberek olvasni ezt a blogot, internalizálása én homályos ízek, felismerik a rendkívüli tételek máshol a interwibble majd motivált ahhoz, hogy hit küld . Ami, őszintén szólva, egy erő középkori királyok (és általában tette) ölni. Tehát folyamatosan küldött! Szeretem linkeket!

De ez minden, amim van ma. térjen vissza a jövő héten sokkal több mint a kapcsolatok lemorzsolódás. majd Erin valaha is megtalálják narancs fejkendőt-print szövet? Vagy megtisztítása neki varrószoba? Vagy kap Trader Joe sokkal több 100 kalóriás tejcsokoládé rúd? dallam, és megtudja!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Linntastic péntek: Helpágya EditionMay 30, 2008With 41 megjegyzés
Durva? Vagy csak Clueless? Vagy valami más? 2007. április 19
Ötletbörze szín ChoicesJuly 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *