A Glamour Kills

A Glamour Kills egy Marc Capicotto amerikai márkája. A márka folyamatosan lenyűgözött a kiadásaikkal, de a múltban is nagyon könnyűek voltak. lenyűgöző az egész nyomat, amelyet meglehetősen hordhatónak találunk. A stílus általában a hangos, kellemetlen színek kategóriájába kerül.
A Glamour Killswe szintén szereti a Glamour Kills -t, mert kiváló minőségük miatt, 100% -ban bizonyos glamour gyilkosságok az amerikai ruházatot használják. De még ha nem is, akkor a két póló egyikének kell lennie, amely megfelel a képzeletednek.
Az egész azonban a Glamour Kills aláírási repülő sertéssel kezdődött. Mark elmagyarázza: „Az első inget„ amikor a sertések repülnek ”. Számomra ez a kifejezés azt jelenti, hogy bármi megtörténhet, és ezt alapítom az életem és a társaság körül. Csak azt akartam, hogy a művészetemet ingre tegyem, és ez egy bónusz ajánlat volt, amelyet az emberek vásároltak. ”
A Glamour Kills ruházat valószínűleg az egyik legismertebb márka a zenei jelenetben. Mindenki ismeri és szereti ezeket az élénk színeket és a merész mintákat. Sok inspirációt készít a mindennapi dolgokból, a zenéből és a popkultúrából, általában lenyűgözi őt.
glamourteesglamourte

Glamourteesglamourteesglamourteesglamourteesglamour megöli a szövőket a kultúra szálaival. Pólóik, kapucnis pulóvereik, fürdőruháik és farmerük egyesítik a Rock N ‘Roll Edge-t az elegáns modernizmussal. Esztétikájuk divatos, de még mindig a föld alatt. Ízléses, de mégis éles. Élénk, de finom. Ez az ifjúsági életmód márkáinak jövője; Ez a csillogás ölése.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *