Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Zombi hírességek-A híres arcok másik oldala

Zombi hírességek-A híres arcok másik oldala

Mindenki tudja, hogy a hírességek túlfizettek és túlértékeltek, tehát nem csoda, hogy amikor a zombifikáció „vírus” az egész világon elterjedt, ők voltak az első, aki átalakulást szenvedett– Néhány kiemelkedő művész képzeletének kegyelme. A zombifikáló hírességek ez a tendenciája nagyon népszerűvé vált, és továbbra is nagyra értékelik a makacs érzése miatt, mert egy új maszkban nagyon híres arcokat hangsúlyoz, megmutatva nekünk, hogy mit fognak kinézni. Valószínűleg sokan emlékeznek a sokkra, amikor Michael Jackson 1983. decemberében kiadta „Thriller” videóját, és azóta befolyásolta az emberek kultúráját.
Ez az! Ugyanígy Rob Zombie zombi rabja volt, szándékosan zombázta magát és élőholtaként jelenik meg a nyilvánosság számára. Noha a kapott képek groteszk, ők is nagyon humorosak, és valójában ez a lényeg. Nem csak kimaradnak, hanem szórakoznak a popkultúrán, és nem csak. A hírességek félelmetes szörnyekké és a rothadó zombikká történő átalakítása szintén egy kis összeomlást jelent a nyilvános imázsukban, amelyet olyan keményen próbálnak megőrizni.
Rob Zombieon, 2007. május, a Topps kiadta a „Hollywood Zombies” nevű zombi témájú kártyák új sorozatát. A Celebrity Parody kártyák állkapocs-csepp művészetet tartalmaznak, hihetetlen hasonlóságokkal az All-Star Talent listából. Itt többet láthat, ha szórakozik.
Michael Jacksontop Zombiesjohnny Depp A zombifikációs folyamat annyira erős, hogy még Jézus vagy Pókember sem tudott elmenekülni tőle. Ezeknek a zombifikált figuráknak sokan büszkén viselik a pólókat. Íme néhány legendás figura, amelyek befolyásoltak bennünket, és valószínűleg soha nem láttad őket így: Mickey Mouse, Marilyn Monroe, Mona Lisa, Britney Spears, Michael Jackson, Pókember, Jézus, Che Guevarra, Hitler, Obama vagy Abraham Lincoln. Omg, még a tux is a linux -tól !?# ??#
Zombik póló-penguinonce Valójában elkezdtél egy hírességet zombivá alakítani, nehéz megállítani csak egy. Ez a helyzet a Hischies (Indonézia) és a Frédérik Peeters (Svájc) esetében, akik horror híres figurák sorozatát készítették. Ha többet szeretne látni az üregekről, akkor találhat meg gondolkodásmódot.
A Monalisa és a Hitler Zombies svájci grafikus regényíró, Frédérik Peeters több mint 100 híres zombit szemléltetett, a hírességektől a politikusig és a PortraitraslivingDeads szerzőkig. Itt találhat többet: Vagy megnézheti webhelyét, hogy további dolgokat találjon róla:

„Lehúzom a Netherworld kapuit, összetöröm az ajtóoszlopokat, és lefelé hagyom az ajtókat, és hagyom, hogy a halottak felálljanak, hogy megéljék az élőket! És a halottak meghaladják a megélhetést! ” – Ishtar, Gilgamesh epikája

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *