Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Vintage úr-A szerencsés taco pólók

Vintage úr-A szerencsés taco pólók

Mr. Vintage-A szerencsés taco pólók
Vintage úr, az Új-Zélandból származó gyönyörű póló ruházat fantasztikus meglepetést készített ügyfelei számára. Az előző bejegyzésünkben már bemutattuk a Vintage márkát. Ez a ruházat az NZ ikonikus pillanatok és márkák értékesítésére szakosodott. Ezúttal összekeverték az ételeket és a ruhákat.

Legújabb projektjüknek nevezik a Lucky Taco -t, és a figyelem középpontjában egy NZ cég, amely tacokat árusít. Az a gondolat, hogy egy élelmiszer -teherautót készítsenek, amely a tacokat árusítja, két szenvedélyes otthoni szakácsból származik. A világ minden tájáról tucatnyi élelmiszer -teherautó ihlette, ez a két szakács sikerült ezt az ötletet Új -Zélandra hoznia: szuperhű, funky étkezőhelyek a kerekeken.
Ez egy kisvállalkozás, de tele van inspirációval, és mindenekelőtt finom. Arra is őrült ötletük volt, hogy kombinálják az ételeket és a pólókat. Így alakult ki egy partnerség a szerencsés taco és a Vintage ruházat között. Vintage úr mostantól kötényeket, pólókat és kapucnis pulóvereket árusít azok számára, akik szeretik a jól fűszeres tacot. Ha az NZ -ből származik, vagy így indul, ne felejtse el meglátogatni a Sarah és az Otis üzletet a Ponsonby Road 230 -on. Most nézzük meg, mit viselhet, miközben élvezi a taco ételt.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *