Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Ugmonk pólók-Minimális formatervezés

Ugmonk pólók-Minimális formatervezés

Az Ugmonk a tipográfia és a minimális formatervezés szeretetére indult, és mint minden a szenvedélyből indult, a stílus és a formatervezés az emberekkel rezonált, és a márkát a józan ész alapján vállalkozássá alakította. Párhuzamosan fejlődött a bonyolult és összetett mintákkal, amelyeket más vonalak készítettek, kiemelve a prémiumot egyszerű, friss mintákkal.
Minden egyes kiadással és funkciókkal a blogokon, Ugmonk organikusan, szájról szájra nőtt, amely minden márka nedves álma – hogy az emberek beszéljenek róla, ajánlják a barátaiknak és megerősítik a nevet. De mindent késő esti órákkal, hosszú hétvégékkel és gondosan átgondolt logisztikával szereztek.
A tulajdonos, Jeff Sheldon, nem csupán pólót készített, mint a pólót-ez egy olyan gondolkodásmód, amely segített neki az ugrást, a kiszámított kockázatot, és minden idejét és energiáját a márkaépítésre szenteli. A második évfordulóban a korlátozott pólókat az egyedi fa dobozokba csomagolták, aláírt gyűjtő kártyával együtt. Később nyomatokat, bögréket és vázlatfüzeteket adtak hozzá, kövesse a Computer Arts magazin 7 oldalas funkcióját.
Egy jótékonysági társasággal együttműködtek a rászoruló gyermekek számára szerte a világon, üzleteket és butikokat nyitottak több országban, több mint 55 országban szállítottak a világon, és néhány mintát a Urban Outfitters felvette.
Nem számít, mekkora a márka, a médiában való hallás érzete ugyanolyan izgalmas, mint látva, hogy valaki az utcán viseli a terveit, amely a legmagasabb bókok és bátorítások.
Jeff szavaival:
„Célom az, hogy minden ügyfél számára ugyanazokat az innovatív mintákat, minőségi termékeket és kiváló ügyfélszolgálatot biztosítsam, amit szeretnék. Azt akarjuk, hogy az „Ugmonk” egyszerűen egy másik módja legyen a „nagyszerű tervek és a kiváló szolgáltatás” mondani.
Út a Nowheremountainits -hez a kis dolgokról, amelyek a timeCleary kétértelműekről szólnak, mint én, mint én, amper -dosandwireframe megérdemlem

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *