Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing 22 Természetes módszerek a nem kívánt haj kiküszöbölésére a házban

22 Természetes módszerek a nem kívánt haj kiküszöbölésére a házban

A nem kívánt haj kinövése sok nő számára óriási kérdés, és még ennél is inkább azoknak, akiknek a hajnövekedés gyorsított sebessége van. Annak ellenére, hogy mindez a haj szigetelést kínál a testünknek, a nem kívánt haj a test látható területein, mint a kezed, a lábad, az üzlet, valamint a hát nemkívánatos.
Aggódik -e a hajnövekedésed, valamint az bizonyos esetekben milyen magas karbantartás miatt?

Ne aggódjon, számos szőreltávolítási módszert kínálnak ma, valamint a nagy hír az, hogy ház gyógymódok. Ezek a gyógyszerek természetesek, és nincs mellékhatása. Sokkal olcsóbbak, mint a varázsa klinikákra tett kirándulások!
[Olvassa el még: 18 természetes módszer a felső ajakszőr végleges kiküszöbölésére]
Nézd meg:

A nem kívánt haj okai
A nem kívánt hajnövekedés gyakran fordul elő a testben a hormonok egyensúlyhiánya, a szabálytalan menstruációs ciklus, a specifikus gyógyszerek használata vagy akár a terhesség miatt.
A legjobb ház orvoslások a nem kívánt haj azonnali kiküszöbölésére
1. Cukor- és citromkeverék
Amire szükséged van:

cukor
víz
citromlé

Hogyan készítsünk elő:
A keverék elkészítéséhez, amelyet a cukor és a víz összeállítása a kis tálba állít, és jól keverje el őket. Amikor a cukorszolgáltatás készen áll, akkor szükség van arra, hogy kb. 2 Tbps frissen sajtolt citromlevet adjon a tálba, és jól keverje össze. Engedje meg, hogy kb. 5 percig pihenjen a hűtőszekrényben, és nagyszerűen is megy.

Hogyan kell alkalmazni
Miután felkészült arra, hogy felhordja ezt a cukrot, valamint a citromkeveréket, vegyen egy Everton FC Mez kis mennyiséget a tenyerében, és tedd be a hajnövekedés pontos irányába az ügylet pontos irányába, és lehetővé tegye a keverék pihenését. 15-20 percig. Ezután 20 perc elteltével mossa le hideg vízzel, a kezével óvatosan súrolja le a keveréket.

Vigyázat
Javasoljuk, hogy ezeket az összetevőket ne használja az érzékeny alkatrészeken.
2. Cukor, méz, valamint citromcukor -melasz ház viaszkezelés
Amire szükséged van:
Cukorszirup
Melasz vagy sötét kukoricaszirup
Citromlé

Hogyan kell felkészülni
Vegyünk egy mély mikrohullámú kockázatmentes edényt, és adjuk hozzá a cukrot egy szitáló melaszokkal a cukor tetejére, valamint a keveréket kb. Két-három percig. Amikor a cukor teljesen feloldódott, adjon hozzá frissen sajtolt citromlevet ebbe a keverékbe. Keverje vissza jól addig, amíg az összes alkatrész jól meg nem kever.
Hogyan kell alkalmazni
Miután lehetővé tette a keverék félelmetesnek az űrhőmérsékletig, valamint csak akkor, ha melegnek érzi magát az érintéshez, vigye fel a kezére, valamint a lábakra, ahol látja a nem kívánt hajnövekedést. Ezután helyezze el a használt viaszcsíkot a használt keveréken, és nyomja meg a csíkot.
Hagyja, hogy másodpercekig pihenjen, és húzza le, hogy megszabaduljon a nem kívánt hajtól.
Alkalmazható alkatrészek
Kezek, lábak

Miért működik
A cukorszirup melasz vagy kukoricaszirup keverése egyértelműen felvétele, hogy hihetetlen eredményeket érjen el a magnézium miatt, amely a melaszban látható elsődleges elem, és segít a hormonok kiegyensúlyozásában. Ez inkább egy hatékony technika, amikor ez a nem kívánt haj lassú, mégis következetes kiszolgálására vonatkozik.
Vigyázat
Ez egy rendkívül kellemetlen folyamat, és fejfájássá válhat, ha a viasz nem eléggé lehűl.
3. Lencs és burgonya is
Amire szükséged van:
Egy burgonya
sárga lencse
édesem
citromlé

Hogyan kell felkészülni
Az indítók számára áztassa a sárga lencset egy éjszakán át vízben, valamint reggel távolítsa el az összes vizet a lencsekből, és alaposan őrölje meg, hogy pasztát készítsen. Húzza le a burgonya bőrét, összetörje, és tárolja külön tálban.
Most már csak Ajax Mez annyit kell tennie, hogy kivonja a gyümölcslevet a burgonyából, és adja hozzá a sárga lencse pasztához, frissen sajtolt citromlével, valamint mézzel.
Hogyan kell alkalmazni
Keverje össze az összes alkatrészt, és alkalmazza ezt a keveréket, ahol nem kívánt haj van. Hagyja pihenni kb. Sevilla FC Mez 20-30 percig, vagy egészen addig, amíg a paszta teljesen kiszárad.
Most lassan távolítsa el a pasztát azáltal, hogy körkörös mozgással súrolja az ujjait a paszta fölé. A száraz lencse paszta levonja a nem kívánt hajat, amikor dörzsöli a pasztát.
Alkalmazható alkatrészek
Kéz, arc, nyak

Miért működik
A burgonya, ha a sárga lencse integrálódik, elősegíti a nem kívánt haj hatékony kiküszöbölését. Mivel a burgonya természetes fehérítő tulajdonságokkal rendelkezik, e két termék kombinációja elősegíti a hajszín könnyebbé válását, és így kevésbé látható.
Vigyázat
Ne dörzsölje meg a száraz keveréket, ugyanakkor kiütéseket vagy bőrpírokat okozhat.

4. Tojásmaszk
Amire szükséged van:
Kukoricaliszt
Egy tojás
Cukor

Hogyan kell felkészülni
Törje meg a tojást, és válassza el a tojásfehérjét a tojás tojássárgájától. Adjon hozzá kukoricaliszt a tojásfehérjéhez, és adjon hozzá némi cukrot. Keverje össze az alkatrészeket is, és tegye sima pasztává.
Hogyan kell alkalmazni
Alkalmazza ezt a keveréket a maszkkal kapcsolatos üzletként, és lehetővé teszi, hogy kb. 20-25 percig megszáradjon. A keveréknullnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *