Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Készítse el saját divatérzetét, valamint stílust a szakadt lábakkal!

Készítse el saját divatérzetét, valamint stílust a szakadt lábakkal!

Kendall Jenner megmutatta nekünk a módszert, hogy pontosan hogyan lehet azt a szakadt nadrággal, valamint azóta, mint azóta, a szakadt nadrág DIY viharral vette át a divat világát. A PYT -k szerte a világon nem tudnak elegendőek ebből a DIY divatmintából, és miért nem. Hűvös, kényelmes, elegáns, gazallion módszerrel is elvégezhető, és visszahozza a 90-es évek divatját- amikor azt a farmerre és a farmerre is megtették. Tehát anélkül, hogy sok ado, és mivel többet fogunk megmutatni neked a szakadt nadrág barkácsolásáról, menjünk előre, és fedezzük fel őket. Vessen egy pillantást, és megragadja most a nadrágját!
Itt van egy videó arról, hogyan készítse el a saját szakadt nadrágját

Számos módszer arra, hogy pontosan hogyan kell felépíteni, valamint a fekete szakadt nadrágot
Sok lenyűgöző pár van a fekete szakadt nadrággal. Most a szórakoztató rész a fekete szakadt nadrággal az lenne, hogy válasszon, hogy achromatikus legyen, amely fekete, monoton, amely feketén fekete, vagy dobjon be egy színes pop-ot- egy élénk teteje, különböző mintákban, nyomatokban , szerkezetek vagy szilárd blokk színek önmagában, fekete szakadt nadrággal. Ezért különféle divatnyilatkozatok vannak, amelyeket minden nap szégyentelhet. valamint a fekete szakadt nadrággal is, egész sor cipőt is viselhet, tehát ne emlékezzen arra, hogy a kedvenceidet tárolja.
Még a Star Ashton Irwin is befolyásolhatja a téli vég vagy a kora tavaszi megjelenést. Egy pár fekete szakadt nadrág, ujjatlan fekete tetejével, valamint egy színes pop -pop -os, a mesztenyészes árnyékolt sál és a lábakkal szemben, valamint a forró piros ajkak, a megfelelő kiegészítőkkel párosítva, miért nem? Itt van a dákád!

Forrás: PolyvoreImg.com Gondolkodjon arról, hogyan kell bedobni néhány jazz -t a születésnapi ünnepségre, amelyet meghívtak, a divat bölcs? Egy pár fekete szakadt nadrág, fehér ing, valamint egy bőrkabát a kora esti születésnapi bash -hoz, mint egy díva. Párosítsa azt a szemekhez, valamint egy tengelykapcsoló -táskával vagy bőr pénztárcával, valamint a divatos divat magassága a PYT -k között – még a születésnapi nő is meg akarja érteni, miért lopta el mennydörgését. Ne ne felejtse el, hogy ne felejtse el viselni a forró piros ajkát éjszakára, és ha ez egy kora esti parti, akkor vonzó, füstös barnákkal járjon az ajkakhoz. A boka hosszúságú zsákmánya a lábakhoz befejezi a megjelenést.
Forrás: Allwomenstalk.comlet a filmekhez, mint például a csillagok, amelyeket az ezüst képernyőn látunk. Ahogyan nem kell bombát költenünk. Egy pár fekete szakadt nadrágot párosíthatunk egy semleges tónusú pamut tetejével, valamint egy farmerkabátot a melegség érdekében. A nyitott lábujjú szandál vagy a római cipő lenne az APT módszer a divatnyilatkozat teljessé tételéhez. Nagyon kevés kiegészítő, valamint forró piros ajkak, árnyalatokkal a kora esti filmhez, miért nem? Ez egy olyan megjelenés, amely annyira meleg, valamint a filmek számára.

Forrás: Blownpaperbags.comout egy film randevújával vele, akkor ezt az alkalomból kell megragadnia. Ha szeretne egy kis mennyiségű kóstolást, akkor egy pár fekete szakadt nadrág rendben lenne. Viselje egy csónak nyak fekete tetejével, és adjon hozzá egy infuzált semleges tónusú kabátot az esthez, hogy melegen maradjon. Az aranyhangok nyakadarabja a legfinomabb lenne, ha hozzáférhető, valamint egy táska a vállakon forró vörös ajkakkal a társaság számára, befejezi a megjelenést. A sarok vagy a boka hosszú csizma felhasználható a divatos érintéshez.
Forrás: WhereToget.it egy szórakoztató éjszaka a lányokkal, valamint ha nem akarja, hogy az összes hoity -toity -t, mint a többieket, akkor a nagyon kis érintést, mint egy hercegnő. Nézzen forróan egy pár fekete szakadt nadrágban, párosítva egy világos színű növényi tetejével, valamint egy pár beszélgetést a lábak számára. A szemek árnyalatai kötelezőek, és egy sötét színű esti kabát kiegészíti a megjelenést, meztelen ajkakkal. Kendall Jenner, a Hollywood Celeb, pontosan megmutatja nekünk, hogyan lehet levonni ezt a megjelenést!

Forrás: Glamradar.com A fitneszközponttal is egy pár fekete szakadt nadrágot lehet használni könnyű gyakorlatokhoz. A bikini teteje a nadrággal csodálatos divatnyilatkozatot tesz, és párosítja azt egy fekete kivágott kabáttal, amikor nem dolgozik, egy újabb divatnyilatkozat lenne a módszerről a rutinból vagy az egyikbe. Viselje a fekete árnyalatát, és utazzon, vagy vezesse magát a fitneszközpontba, mint egy díva.
Forrás: Attirelle.comoff, hogy a hétvégén kávét lógjon a barátokkal, és szeretné jól nézni a tompító esti nap alatt? A Singer, valamint a hollywoodi színész, Taylor Swift pontosan megmutatja nekünk, hogyan lehet párosítani a világos fekete szakadt nadrágot egy pasztell kerek pólóval. A cipőit úgy használja, mint egy profi, valamint az aláírási vörös ajkai is. Inkább egy egyszerű, mégis meghökkentő módszer, amely az est divat pillanatává váliknt?

Nem számít, hogy pontosan hogyan tervezi a fekete nadrág elszakadását, mindig van egy színes pop, amelyet hozzáadhat, hogy a divatnyilatkozat életre keljen velük. Például egy nyomtatott, fehér hosszú teteje használható egy pár fekete szakadt nadrággal, valamint egy hosszú lánccal a társaság számára, hogy bájos nyilatkozatot tegyenek.
Forrás: HardOnClothes.com Can több színű, fekete szakadt nadrággal vagy bármilyen más színű nadrággal?
Igen, tudsz, és itt is van néhány állítás, amelyet követni kell!
Forrás: eBay.com [SC: MediaD]
Szeretett színt, színt kaptunk. A tavasz körül, valamint a nyár hamarosan követve azt hittük, hogy narancssárga hangokat hozunk, hogy a divatos nyilatkozatokat felvegyék. A narancssárga vágott nadrág azoknak szól, akik szeretik a színes színeket, amikor a hangulat mindegyike szürke. Amellett, hogy ez egy barátságos divatnyilatkozat.
Forrás: Dresshead.comhy Hello, hogy bonyolult stílusú vágott lábbeli, amely a lábakat díszíti az összes módszert a derékig. Használhatók rövid ingekkel, kurta ingekkel, hosszú és rövid kurtákkal, hosszú tunika teteje, salwar felsőkkel, valamint még a nyugati blúzokkal is.
Forrás: Rackcdn.com a fizikai fitnesz tudatos nő számára, valamint ha szuper vonzónak akarja nézni a mindennapi kocogásain, akkor ő is élénk vagy monoton (színes) lábbelieket vághat, mint egy profi. Ez egy kijelentés, hogy íme, valamint a megjelenés befejeződik egy pár cipővel, Converse cipővel semleges hangon.
Forrás: A CICHIC.COMOD Idén tavasszal, valamint a nyáron is befektethet egy könnyű élénk vágási párba, valamint varrott lábbelibe is, amely párosítható sokféleséggel, valamint a pólókkal, az Ön tetszésed szerint – Ez teljes megjelenés lenne az Oxford cipővel a lábakhoz, hogy félig hivatalos megjelenéssel, vagy cipőkkel laza megjelenés érdekében.
Forrás: A selectandyou.comcut nadrág nem érhető el egy méretben, ami azt jelenti, hogy még plusz méretű nők is viselhetik őket. Amit itt látunk, az illúziók, amelyeket a minták, valamint a nyomtatványok, amelyek elrejtik a pelyhes lábakat, valamint egy vágott fekete sziluetttel a lábak oldalán, hogy nagyobb hosszúságúak legyenek, valamint a magasság illúzióját.
Forrás: Shopify.Commesh nyomtatott vágott lábbeli, mint egy profi a fitneszközpontba, vagy esetleg egy sétára vagy esti sétára. Jó lenne párosítani egy pólóval vagy a középső szakasz tetejével, ha nem olyan kényelmes, és sok bőr. Hasonlóképpen párosíthatja azt egy termés tetejével vagy egy rövid pólóval, valamint a fej forgását.
Forrás: Shopify.com A Night Out for Fektessen be egy pár nyomtatott lábbelibe, amelyek egymáshoz illeszkednek. Viseljen grafikus nyomtatott sarkú vagy szivattyúkat, valamint egy éles tetejét, valamint egy bőrkabátot, hogy javítsa a megjelenést. A forró ajkak piros színben jóak lennének az éjszakai kiránduláshoz.
Forrás: Kamishade.com A barátokkal való ízléses esténként valami királyi dolgot szeretne viselni. A faux velúr vágott nadrág lenne a válasz. Párosítható egy selyem inggel, valamint egy fekete kabáttal a kényelem érdekében, és ne hagyja ki a táskát, hogy a szemét árnyalatokkal tartsa. A sarok elengedhetetlen az esti megjelenés felkészítéséhez.
Forrás: Volusion.comgo akromatikus a vacsora ünnepléséhez fehér vágott lábakban, párosítva fekete szivattyúkkal, valamint egy fekete felsővel. Nagyon kevés kiegészítők itt az estére, csak egy nyilatkozat nyakkamara tenné. Csípős vörös ajkak, és egészséges divatnyilatkozatot készít, mint egy díva.
Forrás: Pinkqueen.comif You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You You szeretné, hogy a gyereket benned, a vágott lábbelieket sokféle stílusban kínálják, amelyek közül választhat. Párosíthatók az egyszerű felsőkkel és a pólókkal, a nagy kardigánokkal és még sok mással.
Forrás: Az aliexpress.comvelvet lézeres vágott lábbeli olyan bonyolult és gyönyörű, valamint pénteken is felhasználható a főiskolára, valamint a munkára, valamint a szemöldökét nem emeli fel. A szemlélők számára a figyelmeztetés a megfelelő tartozékok és a velük használt cipők megfelelő felhasználásával végezhető el.
Forrás: WhereToget.itif A fekete felsők és a bőr dzsekiket szereted, párosíthatja őket, mint a csillagok a lézerrel vagy a tipikus nadrágvágási mintákkal. Vessen egy pillantást Rihannára, valamint a Gaga néhány sportos nőre is!
Forrás: CollegeFashion.NetCelebrity Erin Wassan pontosan megmutatja nekünk, hogy a semleges hangkiskabát hogyan lehet felhasználni az akromatikus megjelenéshez, a megfelelő lábak vágási mintájával.
Forrás: cooljunkie.comcelebrity Taylor Swift Amikor ismét megmutatja nekünk, hogyan teszi a jóga edzését szórakoztató rutinvá a vágott lábak használatával. Az egész monoton megjelenés megmutatja, hogy az aláírása vörös ajkai egészen más dívaként néznek ki, nem igaz?
Forrás: Laineygossip.comairport Fashion Alert, Bella Hadid csillag. Egy semleges tónusú, 90 -es évek témájú kabátját, amelynek túlméretes futtatása van, a nadrágvágási minta fölött olyan finom, alig vesszük észre, de mégis divatnyilatkozatot teszünk, amikor az oxfordokat a lábán használják.
Forrás: omging.coma bit mAz érc szórakoztató a nadrágvágási mintával jó lenne, ha körül van, valamint ezúttal párosulva egy mellcsővel vagy egy bikini tetejével, valamint egy szép tartán ingvel sárga vagy mustárban. árnyalatok a szemnek, valamint a cipőknek a lábakhoz, összesen a megjelenés.
Forrás: WhereToget.itColorful nyomtatott felsők, valamint a sarkon lévő rugóval, hamarosan rájuk kell állniuk. Párosítsa őket a nadrágvágási mintákkal Kanadai labdarúgó-válogatott Mez bármilyen színben, és bárhová nyilatkozatot tesz. Tökéletes boka zsákmányt viselni a megjelenéshez, hogy tiszta és teljes legyen.
Most, hogy mutattunk be neked különféle szakadt nadrág -diy oktatóanyagokat, valamint hasonló stílusokat, amelyeket viselhet, reméljük, hogy néhányuk befolyásolja néhányat, ha nem is. Most azt szeretnénk, Everton FC Mez ha nézzen meg néhány további stílust, amelyeket ki kell próbálni. valamint vannak videók is. Nézd meg!
1. Itt van egy szakadt farmervideó, amelyet felhasználhatunk a szakadt nadrág DIY -hez,
Itt van a videó ugyanolyan

2. Ha szeretné letépni a nadrágját, és térdfoltokat is használni, hogy a lábak vágási mintáit vágják, itt van a sok megjelenés egyike, amelyet kipróbálhat.
Itt van a videó ugyanolyan

3. Noha ez a videók a bajba jutott farmer barkáit állítják elő, pontosan ugyanazt a koncepciót használhatja a nadrágvágási mintákhoz.
Itt van három megjelenés, amelyet kipróbálhat
Itt van a videó ugyanolyan

4. Ha kipróbálni szeretné, és a saját harisnyakötő nadrágját is szeretné, itt van egy fotó arról, hogy néz ki.
Itt van a videó ugyanolyan

5. A bukott térd farmer megjelenése bármiféle színben és kopásban lábbeli lábbelivel emulálható
Itt van az egyik megjelenés
Itt van a videó ugyanazról

6. Az Ön számára, aki szereti a réseket, valamint a gótikus típusú stílusokat, valamint a kísérteties is, az is, itt van egy pillantás a kipróbálásra
Itt van a videó ugyanazról

7. Ez egy videó a jól érthető hagyományos módszerről, amely a farmert a farmerszalagról, amely most a lábak rágcsálásáról szólhat.
Itt van a videó ugyanazról

Itt véget érünk a szakadt lábak sok divatstílusának végére, amelynek adagja pontosan arról, hogyan kell őket felkészíteni, pontosan hogyan kell elvégezni a Fluminense Mez saját szakadt nadrágját, és még sok más. A komponálást és elmondja nekünk, ha valaha is használta a szakadt nadrágot, valamint hogy pontosan hogyan viseled őket? Ha Indo-Western koncepciókkal és fotókkal is rendelkeznek, amelyek megmutatják nekünk, ossza meg pontosan ugyanezt, és izgatottan megmutatnánk a világnak a képességét is.
Érezd jól magad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *