Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Az Akash Ambani utáni eljegyzési partiját csillaggal

Az Akash Ambani utáni eljegyzési partiját csillaggal

Mukesh Ambani és Nita Ambani idősebb fia, Akash Ambani szombaton egy csendes és magán ünnepségen vett részt Shloka Mehta -ban. A közeli kit családtagok vettek részt, ahol Akash javasolta Shloka -nak. Azonban a nagyobb életmódjukról ismert ambánik nagy eljegyzési pártot indítottak Mumbaiban, ahol az összes híresség és nagyság volt jelen, hogy gratuláljon a párnak.
Nem meglepő, hogy a párt egy csomó világszínvonalú divatot borított, haute couture-val mindenütt a körökkel. Íme néhány olyan ruha, amely felhívta a figyelmünket, és ragasztott minket:

Katrina Kaif
Ez a színésznő biztosan tudja, hogyan lehet csillagok megjelenését minden rendezvényen. Nem volt kevesebb, mint szenzációs, amikor Luisa Beccaria, egy őszibarack tónusú ruhába került ebbe a ruhába. A ruhát párosulva a Peach lábbelivel is, egy mosoly befejezte a teljes megjelenést a tökéletességig. Az ász stílusos, Tanya Ghavri minden hitelképessége, hogy minden alkalommal megtörje saját referenciaértékét.
Forrás: Bollywoodhungama.comnatasha poonawalla
A szocialista és a milliárdos felesége, Natasha Poonawalla igazi dívája volt a Dolce és a Gabbana reszelt ruhájában. A virágmotívruhát a kiválósághoz igazították és párosították a louboutin sarokkal. Területes haja göndörbe csavart, biztosan hozzáadott egy oomph Holland labdarúgó-válogatott Mez -ot.
Forrás: 123telugu.comaishwarya Rai Bachchan
Lenyűgöző nő, aki úgy tűnik, hogy semmilyen módon nem öregszik – Aishwarya Rai. Megragadta az alkalmat, hogy jelenléte egy olyan királynőben, mint az Osman Studio ruhája. A vállnélküli fekete ruha élénkvörös ajkával elegendő volt a helyszín megvilágításához. A hercegnő lánya is bájosnak tűnik.

Forrás: Ladyindia.comSagarika Ghatge
Sagarika egy egy vállú kék ruhát választott ki, amely karcsú és karcsú alakját szüntette. Rózsaszín ajkakkal és puha hullámokkal befejezte a hibátlan megjelenést. Az egyre ragyogó bőre párhuzamos ragyogást adott.
Forrás: Bollywoodhungama.in [SC: MediaD]

Kiran Rao
Kiran Rao hangulatához igaz, inkább ragaszkodott a boho elegáns megjelenéséhez. Fehér ruhában adták fel, párosítva Feyenoord Mez egy mustár blézerrel és fekete lakásokkal. Alapvető és elegáns megjelenés, csak úgy, ahogy tetszik.
Forrás: Nowrunning.com.Az menyasszony Shloka Mehta úgy FC Utrecht Mez nézett ki, mintha ideális lenne a meseből. Ruhája kiegészítette a meztelen smink és a nyitott haj megjelenését. Millió dolláros mosoly minden pillanatra ellopta a szívünket tovább.

Forrás: Timesofindia.indiatimes.comamongst mások, akik részt vettek a bashban, Karan Johar, Shah Rukh Khan, John Abraham, Zaheer Khan, Harbhajan Singh, Gauri Khan stb.
Alig várhatjuk meg, hogy sokkal több eseményen frissítsünk! maradjon velünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *