Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Régi, de mindig trend: A monokróm kinézet

Régi, de mindig trend: A monokróm kinézet

Nem feltétlenül Nagoya Grampus Mez kell, hogy pontosan ugyanabban az árnyékban legyen darab, hogy ez a megjelenés működjön. Akár merész vörös, akár egy elnyomott Fluminense Mez sárga színben, egy monokróm ruházat kihúzza a találgatást az öltözködésből.

weheartit.com
Divat szempontjából a monokróm öntettel azt jelzi, hogy egy színű elválasztást visel, amelynek különböző textúrájú és/vagy hasonló színű árnyalatai vannak az általános tonális megjelenés érdekében. A monokróm, ha az egyik színt a fejétől lábujjig viselik, egy pillanatra van ideális, és ez néhány komolyan ésszerű együttest eredményez.

thezoereport.com
És ha egy kicsit kalandosabbnak érzi magát, próbáljon hozzá egy kontrasztos színes pop -ot a cipőjében vagy a kiegészítőiben. A monokromatikus stílus trendje néhány tesztet igényel, hogy megtudja, mi tetszik, és miben érzi magát.

A hagyományos öltözködési stílusok megváltoztak, hogy megfeleljenek a személyes stílus preferenciáknak és trendeknek, de a színek, különösen a fej-lábujjig tartó színek továbbra is biztosak abban, hogy a hangulatérzetet bocsátják ki.

Stealthelook.com.br
stylecaster.com
Dönthet úgy is, hogy egy színű árnyékot egy színtől a lábujjig visel, ami önmagában egy állítás. Különböző textúrák és gyártások keverése érdeklődést és funkciókat adhat a ruhájához. És ha egy kicsit kalandosabbnak érzi magát, próbáljon hozzá egy kontrasztos színes pop -ot a cipőjében vagy a Cerezo Osaka Mez kiegészítőiben.

Lásd még

Üzlet és stílus, tavaszi divat, esküvő
Esküvői szezon van! Itt vannak a legkényelmesebb alakzati trendek minden típusú ruha számára

Görgessen tovább, hogy megnézze néhány kedvenc monokróm -ruháinkat, amelyek a tavaszra érdemes másolni.

purewow.com
Régi, de mindig a trend- a monokróm megjelenés visszatért!
nowfashion.com
Monokróm megjelenés
lateafternoonblog.com
Harpersbazaar.com
gabimay.com.br
FashionActivation.com
Etsy.com
Dailymail.co.uk
Amazon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *