Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Az aggodalomra adott válasz Senki sem kérdezi

Az aggodalomra adott válasz Senki sem kérdezi

, így olyan aggodalomra ad okot, hogy olyan aggodalomra ad okot, hogy az alapjárati órákban gyakran jelennek meg magamnak (nem arról, hogy bármilyen típusú “üresjárati órák” van; “tétlen negyven másodperc” a leginkább remélem mert): van egy ruhadarab, amit bármilyen típusú korszakban viselhetsz? Mondja, ha idős utazó voltál (például köhögés, egy új idő, köhögés)?

Ez a minta lehet versenytárs (különösen a Cowl-nyakú hercegnő Leia verzió). Nem azt állítja, hogy “megyek középkori a segged”, és “a jövőben stewardessek” egyidejűleg? Ha az anyagból készült, akkor a Zenna Henderson történetekben voltak, amelyek simaak lehetnek, és bármilyen hosszúságú hosszúságra feszültek, ez tökéletes lenne. Meghosszabbítsák a szoknya a múltban, emelje meg a jövőben, adjunk hozzá egy jó kardigán valamint bárhová terület vagy időben!

Ez a minta rendkívül pontos hely a területen, valamint az idő: a Coconutpie Etsy üzletében van. (És Susan Coconut Pie egy 10 százalékos kedvezmény mértéke annak, aki megemlíti a „dressaday” saját jegyzeteket eladó.)

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Egy vendég rant a “Miért olyan drága” vintage minták? “2008. július 17. 116 megjegyzés
Útmutató: hogy egy három-panel szoknya van pocketsFebruary 18, 2007
A homályos kérdések, válaszolva Vaguelyjuly 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *