Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing ez + hogy: 13 erőfeszítés divatos ruhát ötletek téli szezonban

ez + hogy: 13 erőfeszítés divatos ruhát ötletek téli szezonban

vagyunk elfoglalva. A mi generációnk már kölcsönadta egy olyan társadalomban, csomag mi minden pillanatot reggel fitness rutin, késő este irodai óra, szociális randevú, és fenntartása képet ideális otthonok.

Mi mindig a rohanás, és abban a pillanatban képesek vagyunk lassítani, igyekszünk szorítani egy utolsó to-do, hogy a már elutasította a listánkon néhány túl számos alkalommal.

Ez nem mindig könnyű, hogy könnyedén elegáns amikor lendületes ki az ajtón 15 min. a legutóbbi riasztás a hidegben, vagy megpróbálja zsonglőrködik reggel felelősség bevezetése előtt az első zoom.

Hatékonyság elengedhetetlen egy gyors tempójú világban, ahol nem akarjuk, hogy kihagyjon egy dolog. És egy lényeges hatékonyság átgondolt tervezés.

Míg az egyik kellene soha overthink a folyamat, ez jó, hogy elismert minták kétséget kizáróan, hogy az életünk könnyebb.

Ha a lassulás reggel bámul a szekrény próbálják eldönteni, mit vegyek fel, ezeket a ruhát receptek téli szezonban lesznek a heti szabadulást.

Valószínűleg van egy pár go-to ruhák Ön vonzódik, ha siet. Miért ne adjunk hozzá egy kevés ennél sokkal többet is hozzáadhat a fegyvertár, ha keres egy gyors get, de még mindig szeretné érezni húzta össze.

Íme néhány az én go-to könnyedén divatos ruhát a kombók, hogy gyorsan húzza össze a kedvenc darab reggel, anélkül, hogy a hosszú szünet, és üres tekintettel bámult.

image hitele @ phylicia.jpeg

Preppy egy él: bőrnadrág + gomb le + pulóver mellény

Bőr nadrág egy szekrény vágott nem tudok beszélni eléggé. Prep fel az irodában egy gombot, és a szezon legforróbb új vágott, a pulóver mellény. instant kifinomult prep egy kis éle.

image hitele @__modus

Boss mód Essential: Koordinációs öltöny + Sportcipők

A főnök üzemmódban, de késésben a bemutató? A koordináló ruha csomag egy hibatűrő, amely sokkal több stílusban, mint valaha. szeretnénk, hogy néz ki, mint ha nem próbálja meg nehéz? párosítani a megjelenés cipők győztes street style megjelenés a modern athleisure csavar. szeretne játszani biztonságos? párosítani tér lábujj zsákmányt egy pillantást, hogy kifinomult és illedelmes.

image hitele @ lyu9mila

Preppy szabott Felszereltsége: farmer + kötött + blézer + Sportcipők

Feeling preppy vagy szükség van egy ruhát, hogy a hétköznapi, mégis szabott? kap kedvenc farmer, csúszik egy kényelmes kötött, és a réteg felett egy személyre szabott blézer. Maga azonnal iroda megfelelő, de ugyanolyan könnyen sétát stílusosan egy csévélni társadalmi környezetben.

image hitele Pinterest

Aprés Ski Felszereltsége: leggings + pulóver + Puffer kabát + közüzemi Boots

Hétvégi kirándulások, tartózkodás kényelmes a kedvenc pár nadrágot és pulóvert. befejezni a megjelenés az idei legmelegebb gömbhal kabát trend és a közüzemi csizmát. A fogadtatás egy pillantást, hogy kényelmes, mint otthon, de aranyos ahhoz, hogy menjen ki.

image hitele @dayinmydreams felvázoló Anne Fontaine

Go-minimalista Combo: nadrág + gomb le + kötött + Loafers

Semmi sem annyira időtálló, mint a nadrágja és a gombot lenyomva ruhában. Ez a go-to recept fizikai szakmákban az egész fórumon, de lehet elég elegáns, ha stílusú modern csavarral. válasszon széles láb nadrág ezen a télen, és csúszik a kötött vagy pulóver mellény alatt a gombot. párosítani a megjelenés naplopók egy minimalista prep hangulattal, ami nyugodt, kényelmes és zoom kész.

image hitele InStyle

Insta méltó Prep: széles láb nadrág + kardigán + szabott zsákmányt vagy Loafers

Egyszerű, minimalista hangulat? hogy egy pár széles láb nadrág, a kedvenc gombot kardigán és párosítása a megjelenés szabott zsákmányt vagy naplopók. Ez tényleg nem lesz sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint ezt.

image hitele @ about.janedoe

Hangulatos kötött Felszereltsége: kötött ruha vagy kötött szett Luxe kiegészítők

Kötött együttesek új lényegre. Az összes kényelmes vibrafon és minimalista vonalak, ez egy go-to outfit recept szeretné majd kényeztesse magát minden héten. párok luxe tartozékok tartani attól keres túl laza. kényelmes elég akkor nem akarja megfosztani a második séta vissza a bejárati ajtót, csinos elég hétfői ülésein.

image hitele: pinterest

Hétvégi ügyintézés Stílus: széles láb nadrág + alap + Tee Kerek nyak pulóver

Alkalmi pénteken vagy a hétvégén megbízásokat? ruha fel a verejtékezés által rétegződés alap pólót és széles láb nadrág kedvenc alvási pulcsi. Igen, ez egy dolog.

image hitele @ michellelin.lin

Semleges alapjai Felszereltsége: Khaki nadrág + gomb le + öv

Nem tudhatjuk, a ruhát a hangulat? opt valami semleges és pár khaki nadrág, fehér gombot. befejezni a megjelenés a könnyű fekete övet.

image hitele Pinterest

Get szabadban szabadidő Felszereltsége: leggings + alap + Tee Shacket + Gorpcore Boots

Hallott gorpcore? Ez egy túrázó kinézet nagy alkalmi napig a szabadban. pár keverjük fel a legging ruhák egy alap pólót és a réteg alatt rázatjuk (túlméretezett póló kabát), és párosítani őket kültéri ihletett közüzemi csizmát. csak hozzá kávét és a hegyre.

image hitele splashnews.com featuring Hailey Biber

Ne ébredj fel: verejték ruha + árok kabát + cipők

A napoknál nem érzed magad, hogy kiszállsz az izzadásról, ne. Réteg egy árok kabát és futók, és az utcai stílusban jóváhagyott.

kép credit pinterest

Nap éjszaka felszerelés: Bőr nadrág + felszerelt kötött

A széles lábas bőr nadrág mind a düh. Párosítsa őket egy olyan felszereléssel, hogy nézd meg, hogy minden divat, és tökéletesen alkalmas irodai esti koktélokra.

Kép CRED PINTEREST HAILEY BIBER utcai stílusban

Az utcai stílusban végzett hibák: Leggings + Tucked Tee + Blazer + Sneakers

Végül, de nem utolsósorban az élelmiszerek és a megbízások számára, szerezd meg az otthoni kényelmet és a réteget egy blézer fölé, hogy csak elegendő elegendő a kávéfutásához.

A legjobb napok a napok, akik kényelmesen élhetnek és öltözhetnek a hangulathoz. De légy valódi, nem mindig van ezekben a napok. Ezek a könnyedén divatos “Outfit Receptek” sokkal többet mentettek, mint néhány reggel, és remélem, ugyanezt teszik az Ön számára.

Ossza meg ezt:
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
5K + Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg) 5K +
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a részre a zsebre (új ablakban nyílik)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Preppy vagy minimalista, a cipők az új lábbelik EssentialSlove, vagy utálom, ha a divat az Ön dologja, már tudja, hogy a Chunky Loafers a minimalista kell-e a szezonban. Ez a magabiztos 90 Ennyi lány stílusban készült egy hatalmas visszatérése 2021-ben, hogy párosítva minimalista és preppy ruhák egyaránt. képhitel (és az egyik kedvencem …
December 20, 2021 blog ”

12 alapvető javaslatokat kell kezelni egy sikeres luxus divat blog, és teljes munkaidőben careerSince kiindulási saját luxus divat blog 2014-ben, az egyik a sok feltett kérdések hogyan sikerül lépést tartani a blog miközben továbbra is dolgozni teljes munkaidőben karrierjét. Igaz, egyes esetekben ugyanazt a kérdést kérdezzem. De az igazság az, ezekkel a tippekkel …
Augusztus 2., 2019in “blog”

A mai felszerelés Inspo: A pulóver vestno szűrők, nincs hatása, mai tényleges felszerelés. Miután elhelyeztük egy kis gondolatot, amit szeretnék látni @dayinmydreams ezt az eséset minimalista és luxus divatblogként, szeretnék megosztani sokkal több valós élet pillanatokat és divatot, amelyek nem csak egy takarmányra, hanem az életre stílusúak. Ma van egy …
Szeptember 23., 2021 blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *