Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized Korai Duro (Paleo-Duro?)

Korai Duro (Paleo-Duro?)

Hana elküldte ezt a kiváló linket a fürdő divatmúzeumától. Nem úgy néz ki, mint egy korai duro? Ez egy John Bates nevű férfi, és Jean Varon volt a tavaszi / nyári 1972 gyűjteményhez.

Szeretem az anyagot, de természetesen, mert ez volt az 1970-es évek elején, szintetikus. Én is szeretem a Duro hosszát és drámáját. Vágyakoztam egy stílusos fotót – Milyen volt a cipő? A haj? Az ékszer? Vagy még jobb, egy videó – pontosan hogyan mozog? Ez a harang alakja rendkívül vonzó elméletben, de pontosan hogyan működik az igazi életben, vagy olyan közel a valódi élethez, mint a divat valaha? Érdeklődési gondolatok akarják tudni.

Két másik dolog – Ma este a 2. Chicago Fabric Swap, a Rogers Park Könyvtárban 6 órakor! sokkal több részlet itt.

Továbbá olyan nehéz, hogy a swapot adjon, de egy RIGBY szövet sztrippelő eszközt adok az eBay-en – az évekkel ezelőtt kaptam, és soha nem használtam fel. (Ez valóban úgy néz ki, mintha soha senki nem hasznosított azt, megvan az eredeti irányba, és a doboz azt postázzuk.) Ők használják, úgy vélem, az így ruhával szőnyegek, olyan vízi jármű az én „talán egyszer, de nem Most lista. Ha szőnyegeket készít az “IGEN NOW” listán, menj diófélékkel.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Az utolsó előtti Duro Jraugust 20, 2008
Megszakítjuk ezt a ruhás blogot, hogy beszéljen a cipőről.July 29, 2006
A sokkal több Merrier! 2008. január 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *