Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Clothing Hogyan indíthatjuk (és termeszthetjük) a saját címkézési ruházati társaságot a semmiből 2018 -ban?

Hogyan indíthatjuk (és termeszthetjük) a saját címkézési ruházati társaságot a semmiből 2018 -ban?

Hogyan indíthatjuk (és termeszteni) saját címkézési ruházati társaság a semmiből 2018 -ban?
2017.02.12., Feladta az Alanic Global
Szeretné elindítani a saját ruházati vonalát? Nem kell már nem befektetnie a gyártóegységekbe. Nem kell szakértőket bérelnie további (és szükségtelen) segítségért. Csinálj dolgokat a 2018-as út. Ma meglehetősen egyszerű a saját címkéi ruházati társaság elindítása, termesztése és fenntartása-ha kissé okos vagy a döntéshozatalban.

Íme 5 gyors lépés a saját ruházati vonal elindításához és méretezéséhez 2018 -ban a legjobb módja:
1. Döntse el, kit fog megcélozni
Az első lépés az, hogy megtalálja a célközönséget – kit fog megcélozni. Szánjon rá időt ide, az elempiaci trendek, prioritást élvez a saját érdeke, valamint a pénzügyi céljainak. Legyen különös és pontosan tudja, ki fogja megvásárolni a gyűjteményét. Minél sokkal biztosabb, hogy az egyszerűbb és hatékonyabb akarata lesz a gyűjteményének marketingje és testreszabása.
2. Határozza meg sikeres versenytársait
Sokat tanulhat arról, hogyan lehetne jobbá válni a sikeres versenytársaitól. Tudja meg, hogy sikeresek, mert technikáik ideálisan működtek. És ha követi a lakosztályukat, akkor te is a lehető legjobban kaphat, de minden erőfeszítés, valamint a tárgyalás és a kudarc gondja nélkül. Tehát azonosítsa azokat a versenytársakat, akik megtették azt, amit akarsz. Nézze meg a gyűjteményüket, értse meg marketingstratégiáikat. majd végezzen hasonló módszert, de anélkül, hogy teljesen másolja őket.
3. Vegye fel a kapcsolatot egy jó, saját címkével rendelkező ruházati producer USA -val
Ez az egyetlen sok alapvető lépés. A producer nem kevesebb, mint egy vállalati partner. És elengedhetetlen, hogy ezt a partnert nagyon óvatosan válassza. Nézze meg körülötted, keressen online, szerezzen referenciákat, és derítse ki, hogy a versenytársai megvásárolják a nagykereskedelmet. Manapság számos jó, saját címkézési ruházati szolgáltatót találhat, ha óvatos.

4. Vegye ki a gyűjteményének sajátosságait
Jól van a producerével – itt az ideje, hogy a kollekció helyes legyen. Tudod, ki a célközönség, csak értse meg saját igényeit és követelményeit. A kedvelt színek, az általuk kedvelt formatervezés, a minőség, amelyet megengedhetnek maguknak. Természetesen nem lehet tökéletesen a ruházati vonalát; Legalább arra törekszenek, hogy jó legyen. Belépjen a sajátosságokba, és pontosan adja meg a célközönségnek, amit akar.
5. Az első árképzés, majd a marketing
Ahelyett, hogy közvetlenül a marketingbe merülne – olyasmi, amit a többség tesz – először van árképzési stratégiája. Tudja meg, hogy milyen áron fogja eladni a gyűjteményét. Legyen stratégiai; Jól használjon kedvezményeket; Tudja meg, hogyan lehet az árát felhasználni az értékesítés elindításához; Célja a közönség különböző szegmensét, eltérő áron. Miután elkészítette a kickass árazási stratégiát, áthelyezve a termékek marketingjére. Csináld jól a SEO -t; Hatékonyan érje el a közönséget; és az offline promócióra való összpontosítás is.
Ez 5 gyors lépés a saját ruházati vonal elindításához és méretezéséhez 2018 -ban. Természetesen az előttünk álló út nem lesz könnyű. De kevés okos választással és a legjobb megközelítéssel csökkentheti a problémáit, és létrehozhat olyan társaságot, amely a sikerre szánt.
Címkék:
saját címkézési ruházat
Saját címkézésű ruházati vonal
Saját címkézésű ruházati gyártó
Saját címkézésű ruházati producer USA
Saját címkézésű ruházati termelők kanadai
Saját címkézésű ruházati beszállítók
Saját címkézési ruházati szolgáltatók
Saját címkézési ruházat nagykereskedelem

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *