Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized A Selfridges másnap kézbesítést indít NYC-ben

A Selfridges másnap kézbesítést indít NYC-ben

Mit jelent ez? A szolgáltatás jogosult az ET. Kiegészítő, ha feliratkozik a Selfridges+-ra. A Selfridges+ már korlátlan szállítást és ingyenes hozamot ad évente 55 dollárért. Tehát most, mint további előnye, akkor a következő napi kézbesítést kapja, ha New Yorkban él!

Saint Laurentuptown táska

KITRILANA POLKA-DOT ruha (hasonló stílusok itt és itt)

Újratelepítő sovány bőröv

Sarah Flintperfect szivattyú 85

Tehát hogyan tudom használni ezt az új életet? Egy új Saint Laurent táska, mint egy. Szeretem ezt a táskát, mert valójában három táska egyben. Viselheti azt a logó tartóhelyen, önmagában a tartással, vagy a táskát egyedül viselheti a logó tengelykapcsoló nélkül. Lásd az alábbi képeket, ha ez zavaró. Szeretem a jó befektetési darabot, de olyan darabokban érzem magam, amelyek többféle módon kínálják őket, és többszörös megjelenésűek, hogy viseljem őket.
Ez egy lenyűgöző táska, ha valaha is láttam. De én is haldoklik, hogy ezt egy éjszakát tartsam. Ezenkívül mindezeket a dolgokat örökre megcsinálom, mert ez az a fajta időtlen táska, amely az életre tart. Annak érdekében, hogy minden táskát sokkal könnyebbé tegyek magamnak, ezt az elegáns, vékony kártyatulajdonost használom pénztárcámként. Bármelyik táskába illeszkedik, amelyet választottam.

Saint Laurentuptown táska

Saint Laurentmonogram steppelt bőrkártya -tartó

Ha New York -ban él (sajnálom a világ többi részét), ez az 55 dolláros beruházás annyira bizalmat fog adni neked. Csak tudva, hogy bármikor szüksége van a legjobb ruhára a [szórakoztató események beillesztéséhez], a Selfridge -nek van, és holnap is megvan.

Saint Laurentuptown táska

KITRILANA POLKA-DOT ruha (hasonló stílusok itt és itt)

Le Specsair szív napszemüveg

Giorgio Armanilip Maestro ajakfesték 400 -ban a piros

Köszönet a Selfridgesnek és a ShopStyle -nek, hogy szponzorálta ezt a bejegyzést!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *