Ruhák és kastélyok Divat és utazás – Gabriella Uncategorized 5 A legjobb póló, amelyet speciálisan orientálnak egy izmos testre

5 A legjobb póló, amelyet speciálisan orientálnak egy izmos testre

5 legjobb póló, speciálisan egy izmos testre orientálva
2018.09.07., Feladta Alanic Global
Csakúgy, mint a nők, a férfiaknak is különböző testtípusai vannak. Különösen azoknak, akik a tornateremben részt vesznek, izmos testük van, amelyre bizonyos ruhákra van szükség a progresszív izomjavításhoz való alkalmazkodáshoz. Ezért az egyik népszerű fitnesz póló készítője csodálatos és izgalmas mintákat készített a ruházati osztályon. Speciális pólókat állítanak elő, amelyeket a hím izomtest típusának szem előtt tartva tartanak. Olvassa el az alábbi blogban, hogy megismerje azokat a különféle pólókat, amelyek az izmos testhez illeszkednek.

A létfontosságú póló
Minden embernek megvan az a létfontosságú pólója, amelyet viselhet, függetlenül attól a helytől, amelyet meglátogat. Sokoldalú, megfelelően illeszkedik a testhez, és semleges színű, amely mindenféle alsó kopást és kiegészítőket megfelel. Ha be van kapcsolva a pólója, akkor nincs jobb módja annak, hogy megmutassa a szakadt flexi testét.
A szilárd póló
Az egységes színű pólónak az ember szekrényének részét kell képeznie. Ezek nemcsak az edzőteremben való jelentős edzésre alkalmasak, hanem segítenek, ha ki kell mennie a barátaival. Nem kell sok erőfeszítést tennie ezeknek a szilárd pólóknak a stílusának.
A V-nyakú ing
A V-nyakú póló csodálatos azoknak a férfiaknak, akik szeretik a mellizmaik fejlesztését. A mellkas felső része ki van téve, amely nem túl felfedő, és a szerény oldalon is megmarad. Ezért néhány szilárd pólóba történő befektetés segít az unalmas ruháinak feldarabolásában.

A zseb póló
A zseb pólójában lévő zsebnek nincs sok felhasználása, és alig van ott a stílus tényezők. De tarthat bennük apró cuccokat, például fülhallgató, autókulcsok vagy ilyesmi. A zseb pólók nemcsak a bőr illesztése, hanem az izmok hangsúlyozásában is segít.
Az izzadság póló
Az izzadság-tee lényegében a nedvességet, amely elősegíti az izzadást a testéből, miközben edz. Ezért ezeknek a pólóknak hatalmas funkcionális értéke van, amely segít könnyedén elérni a futópadot.

A kiskereskedők megszerezhetik a neves ruházati készítőt, és levelet készíthetnek az ügyfélszolgálatnak a ruházati követelményekhez. Kérhetik a hatalmas katalógust, és böngészhetnek a fitnesz-orientált ruhák gazdag leltárán, és kijelenthetik a csapatot az ömlesztett igényekről.

Címkék:
ruházatgyártó
pólók gyártója
pólók gyártói
pólók készítők USA

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *